Vi är experter på Helsingborg

Efter sammanlagt närmare 25 år på en av stans största mäklarfirmor, bestämde vi oss för att starta eget; Linus Blixt, Anna Ernér, Eema Strand och Louise Scholander. Vi ville ha möjlighet att utveckla vårt varumärke och mäklartjänst för att våra kunder skulle få det absolut bästa. Varmt välkommen till oss på Svensk Nyproduktion i Helsingborg.

Ett brett utbud av tjänster

"Utöver försäljning av nyproducerade bostäder har vi flera konsulttjänster att erbjuda. Som samarbetspartner kan du välja hur du vill använda vår kompetens. Du kan dra nytta av vårt helhetserbjudande eller bryta ut vissa delar av processen och bara köpa exempelvis analys eller försäljning. Välkommen att kontakta oss i Helsingborg!

Försäljning →

Försäljning →

Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Projektstöd & bemanning →

Projektstöd & bemanning →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Ta kontakt

Välkommen att kontakta oss i Svensk Nyproduktion Helsingborg, vi finns här för dig hela vägen när du ska köpa en ny bostad.

Telefonnummer: 0704371140

 

Våra medarbetare


Daryoush Delfi

Daryoush Delfi

Reg. Fastighetsmäklare/Etableringschef
0720235688
Mejla mig

Stellan Kjellsson

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare
0707 91 95 70
Mejla mig

 

Se våra tillgängliga objekt

Vélocity 1

| Boarea: 35 m2 - 88 m2
| Pris: 995 000 kr - 2 595 000 kr
| Adress: Ekerödsgatan
| Helsingborg - Mariastaden

Alla bostäder till salu

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.