Våra projekt

Helsingborg - Mariastaden
BoKlok

BoKlok Växthuset

Helsingborg - Oceanhamnen
Peab Bostad

Kv. Havsbrisen

Helsingborg - Mariastaden
Serneke

VéloCity 3

Helsingborg - Mariastaden
Serneke

VéloCity 2

Vélocity 1 SLUTSÅLD
Helsingborg - Mariastaden
Serneke

Vélocity 1

Alla bostäder till salu i vårt område

Vi är experter på nyproducerade bostäder i Helsingborg

Efter sammanlagt närmare 20 år på en av stans största mäklarfirmor, bestämde vi oss för att starta eget; Anna Ernér, Eema Jakus Strand och Louise Scholander. Vi ville ha möjlighet att utveckla vårt varumärke och mäklartjänst för att våra kunder skulle få det absolut bästa. Vi ville skapa en heltäckande mäklartjänst av högsta kvalitet med fokus på kunder, lojalitet och ärlighet. Idag har vi utökat vårt team med fyra duktiga mäklarkollegor; Stellan Kjellsson, Linda Gasslander, Johannes Midbjer och Odd Rydin, samt vår mäklarassistent Ulrika Anderberg..

Försäljning är kärnan hos Svensk Nyproduktion – och vi erbjuder all trygghet som en mäklartjänst enligt lag ska ge både säljare och köpare – men vi har också flera specialiserade konsulttjänster att erbjuda.

Från marknadsanalys, produktanpassning och felsökning av trög försäljning, till värdehöjande saker som platsidentitet och kundvård. Som uppdragsgivare väljer du själv hur mycket av vår kompetens du vill utnyttja. Oavsett omfattning är vårt mål alltid att leverera på en nivå som bara en specialist på nyproduktion klarar.

 
 
 

Ett brett urval av tjänster för dig som bygger bostäder

Utöver försäljning av nyproducerade bostäder har vi flera konsulttjänster att erbjuda. Som samarbetspartner kan du välja hur du vill använda vår kompetens. Du kan dra nytta av vårt helhetserbjudande eller bryta ut vissa delar av processen och bara köpa exempelvis analys eller försäljning. Välkommen till oss i Helsingborg!

Försäljning →

Försäljning →

Även proffs behöver en expert! Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas med 5000 bostäder har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Konsulttjänster →

Konsulttjänster →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi berättar gärna mer!

Ta kontakt

Välkommen att kontakta oss i Svensk Nyproduktion Helsingborg, vi finns här för dig hela vägen när du ska köpa en ny bostad.

E-postadress: Mejla mig

Telefonnummer: 042-610 25 20

Våra medarbetare


Daryoush Delfi

Daryoush Delfi

Försäljningschef & reg. Fastighetsmäklar
072-023 56 88
Mejla mig

Stellan Kjellsson

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare
0707 91 95 70
Mejla mig

Anna Ernér

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare
0704 82 27 19
Mejla mig

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.