Vi är experter på Halmstad

Hej och välkommen till oss i Halmstad. Vi som driver kontoret heter Philip och Olivia, båda uppvuxna i vårt fina Halmstad. Vårt mål är att alltid göra vårt yttersta för att du ska känna dig nöjd och trygg under hela processens gång.

Ett brett utbud av tjänster

Utöver försäljning av nyproducerade bostäder har vi flera konsulttjänster att erbjuda. Som samarbetspartner kan du välja hur du vill använda vår kompetens. Du kan dra nytta av vårt helhetserbjudande eller bryta ut vissa delar av processen och bara köpa exempelvis analys eller försäljning. Välkommen till oss i Halmstad!

Försäljning →

Försäljning →

Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Projektstöd & bemanning →

Projektstöd & bemanning →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Ta kontakt

Välkommen att kontakta oss i Svensk Nyproduktion Halmstad, vi finns här för dig hela vägen när du ska köpa en ny bostad.

Telefonnummer: 070-092 28 90

 

Våra medarbetare


Philip Bengtsson

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
070-092 28 90
Mejla mig

Daryoush Delfi

Daryoush Delfi

Reg. Fastighetsmäklare/Etableringschef
0720235688
Mejla mig

Se våra tillgängliga objekt

 

Vi har för närvarande inga objekt här - välkommen tillbaka senare!


 

Alla bostäder till salu

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.