Vi söker kunder som vill växla upp försäljningen!

Är du proffs inom nyproduktion och vill utmärka dig gentemot dina konkurrenter?

Läs mer i vårt produktblad (pdf) Kontakta mig

Vi säljer endast nyproducerade bostäder

Vi på Svensk Nyproduktion fungerar som er externa försäljningsorganisation. Vi förser er med motiverade och certifierade mäklare – experter på försäljning av nyproducerade bostäder, helt dedikerade ert varumärke och ert nyproduktionsprojekt.

Vi är utbildade och certifierade

Vi är nyproduktionsexperter, certifierade och utbildade i alla delar i hela processen, från uppstart av ett nytt projekt fram till att köparna flyttat i sin nya bostad. Detta helt enkelt för att vi vill vara bäst på allt som har med nyproducerade bostäder att göra, och med hela den expertisen representerar vi ert varumärke.

Vi bygger och vårdar era kundrelationer

Nöjda kunder skapar en lojalitet för varumärket och fungerar i förlängningen som ovärderliga ambassadörer för ert företag. Därför arbetar vi systematiskt med dialog, information och kundvård, som är avgörande för kundupplevelsen.

Vi förstår vikten av NKI

Vi är lika intresserade som ni av att se hur väl vi har lyckats. Därför dokumenterar vi och följer upp varje försäljning och konsultuppdrag. Allt för att ni ska kunna stämma av mot viktiga nyckeltal, inte minst Nöjd Kund Index (NKI).

Läs mer i vårt produktblad (pdf) Kontakta oss

Våra tjänster till dig som bygger bostäder

Försäljning →

Försäljning →

Även proffs behöver en expert! Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas med 5000 bostäder har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Konsulttjänster →

Konsulttjänster →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi berättar gärna mer!