Vi är experter på försäljning av nybyggda bostäder

 

Försäljning är kärnan hos Svensk Nyproduktion – och vi erbjuder all trygghet som en mäklartjänst enligt lag ska ge både säljare och köpare – men vi har också flera specialiserade konsulttjänster att erbjuda. Från marknadsanalys, produktanpassning och felsökning av trög försäljning, till värdehöjande saker som platsidentitet och kundvård. Som uppdragsgivare väljer du själv hur mycket av vår kompetens du vill utnyttja. Oavsett omfattning är vårt mål alltid att leverera på en nivå som bara en specialist på nyproduktion klarar.

 

Bygger du bostäder? Letar du en ny bostad?

Prenumerera på Säljstartsbrevet®:
Information om alla kommande säljstarter i Stockholm,
Malmö och Uppsala samlat på ett ställe – din mejlbox.

Våra anställda | Kunder & Partners | Mejla oss

broschyr

 

Vi är en del av Svenska Mäklarhuset   Till Svenska Mäklarhuset →

 

Hela vägen hem

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor över hela Storstockholm och i Uppsala, därför finns det alltid en skicklig mäklare nära dig som kan ditt område och kan ge dig en personlig service, oavsett var du bor.

Om det blir extra bråttom eller om vi ställs inför svåra uppgifter arbetar vi för att du ska få bästa möjliga service i din bostadsaffär. Vårt givna mål är att du ska vara nöjd med din affär, oberoende om det handlar om att sälja eller köpa bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus och tomter.

 

Vår affärsfilosofi

På Svenska Mäklarhuset brukar vi prata om ”klara papper och raka besked”. Med det menar vi att det bästa sättet att göra en bra affär, där alla inblandade känner sig nöjda, är att alltid informera köparen kring vilka rättigheter och skyldigheter som gäller. I en lyckad bostadsaffär ska både säljare och köpare känna sig trygga och nöjda, då finns det bara vinnare.

Svenska Mäklarhuset startades 1990 av Niclas Spång och Lars Björkstrand har idag 130 medarbetare och över 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien och Thailand. Svenska Mäklarhuset förmedlar årligen ca 3000 bostäder.