Vi är experter på Västerås

Vi på Svensk Nyproduktion i Västerås har en djup erfarenhet av bostadsmarknaden i Västerås med omnejd. Ingen stadsdel eller bostadsområde är okänd för oss. Vi mäklare som jobbar på här har tillsammans över 150 års erfarenhet av att arbeta som fastighetsmäklare i Västerås.

Ett brett utbud av tjänster

Utöver försäljning av nyproducerade bostäder har vi flera konsulttjänster att erbjuda. Som samarbetspartner kan du välja hur du vill använda vår kompetens. Du kan dra nytta av vårt helhetserbjudande eller bryta ut vissa delar av processen och bara köpa exempelvis analys eller försäljning.

Försäljning →

Försäljning →

Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Projektstöd & bemanning →

Projektstöd & bemanning →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

 

Ta kontakt

Välkommen att kontakta oss i Svensk Nyproduktion Västerås, vi finns här för dig hela vägen när du ska köpa en ny bostad.

Telefonnummer: 021-101900

 

Våra medarbetare


Daryoush Delfi

Daryoush Delfi

Reg. Fastighetsmäklare/Etableringschef
0720235688
Mejla mig

Kenneth Parkegren

Kenneth Parkegren

Reg. Fastighetsmäklare
070-655 21 92
Mejla mig

Gabriel Stener

Gabriel Stener

Reg. Fastighetsmäklare
070-738 01 15
Mejla mig

Tobias Nordesjö

Tobias Nordesjö

Reg. Fastighetsmäklare
070-750 50 92
Mejla mig

 

Se våra tillgängliga objekt

 

Vi har för närvarande inga objekt här - välkommen tillbaka senare!


 

Alla bostäder till salu

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.