Vi är experter på Landskrona

Försäljning är kärnan hos Svensk Nyproduktion – och vi erbjuder all trygghet som en mäklartjänst enligt lag ska ge både säljare och köpare – men vi har också flera specialiserade konsulttjänster att erbjuda.

Från marknadsanalys, produktanpassning och felsökning av trög försäljning, till värdehöjande saker som platsidentitet och kundvård. Som uppdragsgivare väljer du själv hur mycket av vår kompetens du vill utnyttja. Oavsett omfattning är vårt mål alltid att leverera på en nivå som bara en specialist på nyproduktion klarar.

 

 

Ett brett urval av tjänster för dig som bygger bostäder

Utöver försäljning av nyproducerade bostäder har vi flera konsulttjänster att erbjuda. Som samarbetspartner kan du välja hur du vill använda vår kompetens. Du kan dra nytta av vårt helhetserbjudande eller bryta ut vissa delar av processen och bara köpa exempelvis analys eller försäljning. Välkommen till oss i Västra Götaland!

Försäljning →

Försäljning →

Även proffs behöver en expert! Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas med 5000 bostäder har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Konsulttjänster →

Konsulttjänster →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi berättar gärna mer!

Ta kontakt

Välkommen att kontakta oss i Svensk Nyproduktion Landskrona, vi finns här för dig hela vägen när du ska köpa en ny bostad.

E-postadress: Mejla mig

Telefonnummer: 0418-40 29 96

Adress: Östergatan 35

Våra medarbetare


Daryoush Delfi

Daryoush Delfi

Försäljningschef & reg. Fastighetsmäklar
072-023 56 88
Mejla mig

Malin Strid

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
0708-96 22 96
Mejla mig

Louise Tygård

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare
070-323 30 96
Mejla mig

Sophie Wennerberg

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare
0708-96 08 96
Mejla mig

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.