Vi söker kunder som vill ta välgrundade beslut

Nu ser vi en förändrad bostadsmarknad och vår analysavdelning följer den noggrant – prata med oss innan ni fattar viktiga beslut, det kan ni tjäna på. Vi på Svensk Nyproduktion har landets mest omfattande databas över nyproducerade bostäder med över 4 000 nyproduktionsprojekt. Vi erbjuder analyser, sammanställningar och fördjupningar med fokus på nyproduktionsmarknaden i projektets alla faser, från markförvärv till tillträde.

LÄS MER I VÅRT PRODUKTBLAD (PDF) KONTAKTA oss

Årsrapport

Vill du se hur en av våra analyser kan se ut?

Genom att få tillgång till våra rapporter godkänner du att vi lägger till din mejladress i vår kunddatabas. Din angivna mejladress delas inte med någon annan och du kan närsomhelst avsluta prenumerationen.

En perfekt kombination av hårt och mjukt

Genom vår databas har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från marknaden inom nyproduktion. Men bostäder handlar inte enbart om siffror, bakom varje bostadsköp finns personer med olika värderingar, bakgrunder och önskemål.

”Kontakta mig gärna direkt eller fortsätt för all del läsa om allt spännande i produktbladet du kan ladda hem ovan, allt från prisöversikter, marknadsbevakning och rådata till olika sorters välfyllda rapporter.”

Populära produkter

Marknadsanalys

Här får ni en heltäckande bild av området, intervjuer med mäklare, målgrupper, siffror från successionsmarknaden, den senaste nyproduktionen, förslag på bostadsfördelning och en prisuppskattning för projektet. Ni väljer själva var vi lägger fokus och analysen anpassas efter era önskemål.

Pris enligt offert.

Beställ en Marknadsanalys

 

Prisindikation

Vår något mindre analys kallar vi Prisindikation, här ger vi er den senaste prisstatistiken från nyproduktions- och successionsmarknaden tillsammans med kommentarer från mäklare och en prisuppskattning för ert projekt.

Pris enligt offert.

Beställ en Prisindikation

Nyproduktionsindex

Låt mig berätta mer!

Kontakta mig här

Några kunder vi levererat analyser, insikter och rapporter till

Våra tjänster till dig som bygger bostäder

Försäljning →

Försäljning →

Även proffs behöver en expert! Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas med 5000 bostäder har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Konsulttjänster →

Konsulttjänster →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi berättar gärna mer!