Se våra tillgängliga objekt

Alla bostäder till salu i vårt område

 

Vi är experter på Göteborg och Bohuslän

Försäljning är kärnan hos Svensk Nyproduktion – och vi erbjuder all trygghet som en mäklartjänst enligt lag ska ge både säljare och köpare – men vi har också flera specialiserade konsulttjänster att erbjuda.

Från marknadsanalys, produktanpassning och felsökning av trög försäljning, till värdehöjande saker som platsidentitet och kundvård. Som uppdragsgivare väljer du själv hur mycket av vår kompetens du vill utnyttja. Oavsett omfattning är vårt mål alltid att leverera på en nivå som bara en specialist på nyproduktion klarar.

Ett brett urval av tjänster för dig som bygger bostäder

Utöver försäljning av nyproducerade bostäder har vi flera konsulttjänster att erbjuda. Som samarbetspartner kan du välja hur du vill använda vår kompetens. Du kan dra nytta av vårt helhetserbjudande eller bryta ut vissa delar av processen och bara köpa exempelvis analys eller försäljning. Välkommen till oss i Västra Götaland!

Försäljning →

Försäljning →

Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Projektstöd & bemanning →

Projektstöd & bemanning →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Ta kontakt

Välkommen att kontakta oss i Svensk Nyproduktion Västra Götalands län, vi finns här för dig hela vägen när du ska köpa en ny bostad.

E-postadress: Mejla mig

Telefonnummer: 0708-160767

Våra medarbetare


Johanna Wemmel

Johanna Wemmel

Nyproduktionsansvarig, franchisetagare
+46 708 160767
Mejla mig

Daryoush Delfi

Daryoush Delfi

Reg. Fastighetsmäklare/Etableringschef
0720235688
Mejla mig

Stefan Hansson

Stefan Hansson

Reg. Fastighetsmäklare
070-841 01 00
Mejla mig

Simon Svedlund

Simon Svedlund

Fastighetsmäklare
0700770477
Mejla mig

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.