Helsingborg - Mariastaden

Ekerödsgatan

Växla upp, växla ner eller stanna hemma

Slutsålt/Referensprojekt

Växla upp, växla ner eller stanna hemma

Bor du i de nybyggda lägenheterna i VéloCity är du bara några tramptag bort från stadslivet, eller 6 minuter med tåg för att vara exakt. Här kan du växla upp i tempo och bo i Helsingborgs pedalvänligaste bostadsrätter. Men lika snabbt kan du också växla ner och ta en skogspromenad eller ett dopp i havet.

De fyra tegelhusen byggs i en lummig miljö, intill en gård. Grilla (med) grannen? Det kan du göra på den öppna gårdsplanen. Innanför de fyra huskropparna finns utrymme för latmaskens lata dagar eller spännande projekt för den som har myror i benen och gillar att greja. Här finns ett ”Tingotek” där du kan låna verktyg och en cykelverkstad. Taken är täckta av solceller och balkongerna är rymliga. Cykelpool och bilpool planeras självklart också. Allt för att du ska kunna leva ett så enkelt liv som möjligt.

Planerad inflytt för bostäderna i den första etappen är 2023 (mars-maj). Försäljning pågår!

Klicka på "Projektets hemsida" för att se lediga lägeheter.

Visa mer

Snabbfakta

Pris:

Boarea: 35 - 88 M2

Antal rum: 1 - 4

Område: Mariastaden - Helsingborg

Adress: Ekerödsgatan

Inflyttning: 2022

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Mariastaden är en stadsdel i norra Helsingborg som byggts upp kring det tidigare sjukhusområdet S:ta Maria Sjukhus. Stadsdelen började byggas i slutet av 1990-talet och växer fortfarande etappvis. Området är tänkt att sträcka sig från sjukhusområdet i väster till Maria Station i öster. Alla kvarter ritas av olika arkitektkontor, vilket ska ge stadsdelen en varierad bebyggelse.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Vid tågstationen Maria stannar både de tåg som ska söderut mot Malmö och de som ska norrut mot Ängelholm och Förslöv.

Närservice

Det finns flera skolor i Mariastaden, bland annat den kommunala Maria Parkskolan. I utkanten av området ligger vårdboendet Kungshult.

Länkar och dokument

Projekthemsida

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt