Helsingborg - Mariastaden

Uppåkragatan

Ditt nya bostadsområde

Pågående

Ditt nya bostadsområde

Säljstart 15 september 2022

Nya lägenheter för äldre vuxna i Helsingborg

I SilviaBo läggs stor vikt vid kloka lösningar för såväl fysiskt som psykiskt välmående – både inom- och utomhus. Det handlar om ljusa lägenheter med genomtänkta detaljer för ett bekvämt, praktiskt och tryggt boende, men även om levande gårdsmiljöer. Här kan boende njuta av inspirerande och sinnliga utemiljöer, och blomsterprakt i såväl växthus som odlingar. Dessutom står det gemensamma klubbhuset till förfogande året om. Vi vill att det ska kännas både tryggt och lustfyllt att leva i SilviaBo – ett hem du varken vill eller behöver flytta ifrån.

SilviaBo Skrabelycke ligger i Mariastaden, norr om Helsingborgs stadskärna. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, både vad gäller service och vacker natur. Från bostaden är det gångavstånd till mataffär, gym, café och restauranger. Det finns flera busshållplatser i närområdet och tågstationen Maria station ligger 800 meter bort. Alla lägenheter har en härlig balkong att dricka morgonkaffet på och de boende delar dessutom på en prunkande trädgård med gemensamt klubb- och växthus.

Utöver grönskan på gården kommer projektet Demensvänligt Helsingborg bidra med ett promenadstråk som löper längs med kvarteret, och vidare ut mot ett helt nytt grönområde som Helsingborgs Stad utvecklar.

Att köpa ett SilviaBo-hem:

För att få köpa ett SilviaBo-hem ska minst en i hushållet ha fyllt 55 år. Då SilviaBo i grunden är ett koncept framtaget i samarbete med Stiftelsen Silviahemmet, vars syfte är att öka kunskapen om demenssjukdom i samhället, gäller också följande: Om det kan styrkas att en person i hushållet som avser att köpa en SilviaBo-bostad lever med förvärvade kognitiva svårigheter i vardagen, har den personen rätt att gå före i köplatslistan vid försäljningen.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 295 000 - 3 295 000 KR

Boarea: 55 - 72 M2

Avgift: 3 696 - 4 501 kr.

Antal rum: 2 - 3

Område: Mariastaden - Helsingborg

Adress: Uppåkragatan

Inflyttning: Nov/Dec 2022

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt

Namn Lgh. nr Boarea Pris Månadsavgift Stad

Uppåkragatan 14

Lgh. nr: aner106Area: 72 m²Pris: 3 295 000 krMånadsavgift: 4501 krOmråde: Mariastaden Se objektet

Uppåkragatan 14

Lgh. nr: aner105Area: 55 m²Pris: 2 295 000 krMånadsavgift: 3696 krOmråde: Mariastaden Se objektet