Vi är experter på Skellefteå

Första steget i en lyckad bostadsaffär är att välja rätt mäklare. Vi på Winter Fastighetsförmedling har engagemanget, erfarenheterna och personligt intresse för dig som kund- det är vad som driver oss i vårt arbetssätt. 
Vi har funnits i Skellefteå under lång tid och har kunskap och erfarenhet om hur man ror en lyckad bostadsaffär i land. 
Välkommen till oss på Winter Fastighetsförmedling för ett förutsättningslöst möte eller för att ställa frågor om utbud och efterfrågan på bostadsmarknaden. Vi är din lokala mäklare i Skellefteå med omnejd.

Ett brett utbud av tjänster

"Utöver försäljning av nyproducerade bostäder har vi flera konsulttjänster att erbjuda. Som samarbetspartner kan du välja hur du vill använda vår kompetens. Du kan dra nytta av vårt helhetserbjudande eller bryta ut vissa delar av processen och bara köpa exempelvis analys eller försäljning.

Försäljning →

Försäljning →

Även proffs behöver en expert! Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas med 5000 bostäder har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Projektstöd & bemanning →

Projektstöd & bemanning →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi berättar gärna mer!

 

Ta kontakt

Välkommen att kontakta oss i Svensk Nyproduktion Skellefteå, vi finns här för dig hela vägen när du ska köpa en ny bostad.

E-postadress: Mejla mig

Telefonnummer: 0910-187 00

 

Våra medarbetare


Daryoush Delfi

Daryoush Delfi

Etableringschef
072-0235688
Mejla mig

Fredrik Wikström

Fredrik Wikström

Reg. Fastighetsmäklare
070-317 27 42
Mejla mig

 

Se våra tillgängliga objekt

Alla bostäder till salu

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.