Bunkhagen Södra (ägarlägenheter)

Beskrivning

Bunkhagen Södra består av JM´s första ägarlägenheter i Täby Park. Kvarteret får fin arkitektur i tegel och puts och omger en stor, ljus innergård. Här kan du välja mellan bostäder i olika storlekar och med varierade planlösningar. I kvarteret kommer det att finnas ett antal stadsradhus i två plan.

Projektet ligger centralt vid Boulevarden som går genom Täby Park. Kommunikationerna är goda med gångavstånd till Roslagsbanan eller busshållplats där bland annat buss till Mörby centrums t-bana passerar. Vi bygger garage och cykelparkering och kommer också att erbjuda bilpool. Bara några minuter från Bunkhagen Södra planeras för en ny skola (F-9), en förskola, samt en idrottshall.

En ägarlägenhet kan du utan vidare sälja, pantsätta eller hyra ut. Det är också möjligt att köpa dessa bostäder som juridisk person. Upplåtelseformen är sedan länge den vanligaste i Europa, men är fortfarande relativt ny i Sverige.

Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men du ska också känna dig trygg med ditt bostadsköp. Med JMs trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, är du säker hela vägen hem. Ryttarstugan Östra har dessutom kvalitetsmärkningen Trygg Bostadsrättsmarknad, ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom.

Snabbfakta

OmrådeTäby Park
Boarea29 m2 - 138 m2
Pris2 890 000 kr - 9 490 000 kr
Rum1 - 5
AdressÖstra Parkpromenaden
Täby Park - Täby

Allmänt om området

Täby Park kommer växa och bli till en egen stadsdel med en stor grönskande stadspark omringad av bostäder, service, restauranger och kaféer. På kort gångavstånd når man även ytterligare service i Täby Centrum och både bussar samt Roslagsbanan finns strax utanför dörren. På promenadavstånd har man även hav och natur med promenadstråk längs med Värtan eller Rönningesjön och i Stolpaskogen erbjuds motionsspår och grillplatser i en rofylld miljö.