Även ett proffs behöver en expert

Det kan komma tillfällen då du som bostadsutvecklare behöver extraresurser i hela eller delar av projektet.

Läs mer i vårt produktblad (pdf) Kontakta mig

Tjänster anpassade efter ert behov

Är du proffs inom bostadsutveckling men är inne i en period när du behöver extra stöd av en expert? Någon som förstår era behov och kan axla ansvaret för hela eller delar av bostadsprojektet. Kontakta oss på Svensk Nyproduktion! Vi kan stötta er varhelst ni behöver i försäljningsprocessen, från små uppdrag till stora projekt.

Vi hjälper er genom hela kundresan

Exempel på uppdrag vi gärna hjälper till med; ta fram marknad- och kundmaterial, planera och medverka på events och visningar, tillvalshantering, nyckelutlämningar, slut- och garantibesiktningar och eftermarknad. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Läs mer i vårt produktblad (pdf) Kontakta mig

Våra tjänster till dig som bygger bostäder

Försäljning →

Försäljning →

Våra mäklare är experter, de är handplockade, utbildade och certifierade. Kundvård är tätt sammanvävt i alla faser i försäljningsarbetet.

Analys →

Analys →

Vår analysavdelning erbjuder analyser, statistik och fördjupningar. Genom vår databas har vi möjligheten att förse er med de senaste siffrorna från nyproduktionsmarknaden.

Projektstöd & bemanning →

Projektstöd & bemanning →

Vi skräddarsyr våra konsulttjänster inom nyproduktion så att det passar just dig och ditt företag. Inget uppdrag är för litet eller för stort.