Victoria Strand, Ängelholm

Pågående / Skåne

Victoria Strand, etapp 3

Mitt i den vackra gamla sanatorieparken, som förr hyste Kronprinsessan Victorias Kustsanatorium, erbjuds ett exklusivt och bekvämt boende på badrocksavtånd till Skäldervikens böljande vågor.

Här byggs ett bekymmerfritt boende där ni kan släppa tankarna på villalivets alla måsten. Njut istället av salta bad och soliga dagar vid Vejbystrands långsträckta sandstrand. Ta med barn och barnbarn på picknick i den intilliggande förtrollande Trollskogen.

Promenera med vännerna längs strandheden bort till Magnarps hamn och avnjut dagens fångst i den gemytliga restaurangen. För golfentusiasten erbjuds ett brett utbud av golfbanor i natursköna omgivningar och för den som föredrar att svinga ett racket finns ett antal racketsportanläggningar – allt inom räckhåll på tio minuters bilfärd. Här kan du leva det enkla livet och låta det som är viktigt, på riktigt, frodas och ta plats.

Snabbfakta
Bostadstyp: Lägenheter Bostadsrätt
Bostäder: 38
Boarea: 55 – 205 kvm
Rum: 2 – 5
Pris 2 150 000 – 12 100 000 kr

PROJEKTETS HEMSIDA

Nyproduktionsansvarig

Anna Lundström

070 950 91 77

Mejla Anna

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.