Vikhems Trädgårdar, Staffanstorp

Malmö / Pågående

 

Familjelivet ska leverera. Det ska vara tryggt, bilfritt och man ska såklart ha egen trädgård. Det ska finnas trevliga grannar som man kan umgås med när man själv vill. Gärna många barn som kan springa över till varandra. Egen tvättstuga, kanske ett trädäck och ett förråd. Dessutom ska det vara riktigt nära till allt. Skriver du under på kraven? Välkommen till ditt nya bostadsområde: Vikhems trädgårdar i Staffanstorp!

Staffanstorp ligger helt perfekt. Det tar inte ens tjugo minuter med buss eller bil till centrala Malmö och bara tio minuter till Lund. I Staffanstorp finns det människor att lära känna, aktiviteter att utforska, och möjlighet att leva ett aktivt liv i natursköna omgivningar. Därför bygger vi nu ett helt nytt bostadsområde med fina radhus, Vikhems trädgårdar, för familjer som vill ha en egen trädgård.

Husen byggs i ett omslutande kvarter där de egna trädgårdarna gränsar till en grönskande och helt bilfri innergård. Här kan barnen leka fritt – och du kan slappna av på ett annat sätt än i en större stad.

 

PROJEKTETS HEMSIDA

Reg, fastighetsmäklare

Reg, fastighetsmäklare

Christoffer Olsson
0708-74 32 31
Mejla Christoffer