Tollare Strand, Tollare

Pågående / Stockholm

HSB bygger fem hus med 115 lägenheter i ett soligt söderläge på kajen, precis intill Tollares härliga strandpromenad.

I ett fantastiskt soligt söderläge vid strandpromenaden växer bostadsområdet Tollare fram. Här skapas utrymmen för människor som ställer krav på sitt boende och som vill ha det lilla extra. Välkommen till HSB brf Tollare Strand, områdets absolut bästa läge invid kajen. Strama eleganta putsfasader, väl tilltagna fönster som låter ljuset flöda in i lägenheterna, vattnets speglingar som reflekteras på de solbelysta fasaderna. Alla de 115 lägenheterna i HSB Brf Tollare Strand har sjöutsikt, om inte från fönstren så från balkongen. Här är du långt från storstadens ljud och buller, istället bor du så nära kajen att du kan njuta av vågskvalp och ljudet av fiskmåsar till ditt morgonkaffe.
Den som flyttar in i Tollare Strand väljer livskvalitet och ett liv nära vatten och natur. Varför inte börja dagen med frukost på terrassen, balkongen eller den egna uteplatsen. Husen har söderläge och sol hela dagen. Utsikten över Lännerstasundet och ön Mårtens holme är magnifik. Det här är ett riktigt exklusivt läge där husen placerats som ett pärlband längs vattnet.
Ta en daglig ”passeggiata” längs strandpromenaden och solbryggan och koppla bort allt vad jobb och vardagsstress heter. Och är du intresserad av sjöliv och har fritidsbåt är det i stort sett bara att kasta loss. Det finns planer på en ny marina med båtplatser. De fem husen har varsamt placerats längs bergets sluttning för att smälta in i miljön. Byggnaderna, som får sex till åtta våningsplan, är utförda i suterräng. Lägenhetsstorlekarna är anpassade efter olika behov och finns från ett till fem rum och kök. Planlösningarna är väl genomtänkta och arkitekterna har tänkt på allt från estetik till funktion. En genomgående tanke är att skapa ljusa rum där gränsen mellan ute och inne suddas ut.
Det här är ett bostadsområde som bjuder in till gemenskap och socialt umgänge. Trivsel och livskvalitet står i fokus. Dina grannar träffar du på de gemensamma takterrasserna där utsikten över vattnet är slående. Föredrar du att umgås lite längre ner, närmare vattnet beger du dig till någon av de tre gemensamma innergårdarna som bjuder på en grön oas med lummig växtlighet och lugn. Här blir det även en sandlåda och utrymme för barnens lek.
Det är inte bara utemiljön som lockar. Efter en lång dag kan det vara skönt att ta en sväng till föreningens gym, eller slappna av i relaxavdelningen där det finns bastu. Den som har långväga gäster har möjlighet att använda ett gemensamt övernattningsrum som även kan nyttjas som festlokal eller styrelserum. Vinter och höst är det perfekt att efter en promenad i naturen kunna skölja av leriga stövlar och skor eller för den delen djurtassar i groventrén. För lite mer omfattande tvättbehov finns två gemensamma grovtvättstugor.
Du parkerar bekvämt i garaget, som kommer att ha 88 platser, eller på någon av föreningens fyra markparkeringar. Men egen bli är inte ett måste. Ur miljösynpunkt är det ett smart val att dela bil med andra. Vi bygger tre bilpoolsplatser, och bjuder på medlemskapet under de första två åren.

FAKTA OM PROJEKTET

  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Boendeform: Bostadsrätt
  • Bostäder: 115
  • Rum: 1 – 5 rum och kök
  • Kvm: 40,5 – 107,5 kvm
  • Avgift: 2 205 – 5 313 kr/mån
  • Pris: 2 375 000-6 600 000 kr

PROJEKTETS HEMSIDA

Fastighetsmäklare

Amanda Merio

072-973 31 51

Mejla Amanda

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.