Finnboda Trädgårdar 55+, Finnboda

Pågående / Stockholm

HSB brf Finnboda Trädgårdar är en bostadsrättsförening med guldkant för dig som är 55+.

55+ boende HSB brf Finnboda Trädgårdar kommer att bestå av två korshus och tre smalhus. Det blir sammanlagt 109 lägenheter fördelade på 2-4 rum och kök, varav några får magnifik utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp, andra fantastisk milsvid utsikt över Nacka. Husen får gemensamma takterrasser med utekök och relaxavdelning med bastu. I det befintliga klubbhuset finns pool och relaxavdelning och utomhus möts de boende på boulebanan för ett trevligt parti boule. Som namnet antyder får Finnboda Trädgårdar fokus på fina och trevliga utemiljöer. Det blir gott om sittplatser och utsiktsplatser i olika lägen och nivåer med härliga vyer över vatten och stad. Lite kyligare dagar, när den första vårsolen tittar fram, kan du ta ditt eftermiddagskaffe i det skyddade växthuset. Varma sommardagar väljer du kanske istället en solig terrass eller varför inte en plats i skuggan under ett lummigt träd?
Terrasser och uteplatser får bänkar med bord att duka upp mat på, men också härliga schäslonger där du kan slappna av med en god bok i handen. Vackra gamla ekar bevaras och kompletteras med blommande buskar och smakfullt komponerade perenner.
Finnboda Trädgårdar ligger avskilt i en lugn miljö, samtidigt som det är så nära stan att du kan promenera eller ta cykeln in till Södermalm, strandpromenaden tar dig från Finnboda ända in till Slussen.
Det blir gott om plats för bilen i garage och på markparkeringar och SL:s bussar stannar intill fastigheten, vilket gör att du behändigt kan vänta inomhus i korshusen när du ska åka. Det finns även båtförbindelse till Nybrokajen och Lidingö.

FAKTA OM PROJEKTET

  • Inflyttning: Delvist Inflyttningsklart
  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Boendeform: Bostadsrätt
  • Bostäder: 109
  • Rum: 2 – 4 rum och kök
  • Kvm: 48,5 – 92  kvm
  • Avgift: 2 817 – 4 948  kr/mån
  • Pris: 3 700 000-10 500 000 kr

PROJEKTETS HEMSIDA

Fastighetsmäklare

Maria Jansson

072-157 05 28

Mejla Maria

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.