Brf Ormbacka, Järfälla.

Pågående / Stockholm

Brf Ormbacka, Järfälla.

Nu har försäljningen startat av första etappen, 17 hus av totalt 34 st i Ormbacka! Med uteplats, balkong och en fantastisk takstudio med utsikt över fina områden. Dessutom på bästa pendlingsläge med endast 1,5 km från Barkarby station och så nära Mälaren att ni kan cykla dit för bad och äventyr. Ett stenkast bort ligger Viksjö golfbana fina naturstråk för motion och avkoppling som slingrar sig runt kvarteret. Välkommen till brf Ormbacka!

 

Brf Ormbacka består av totalt 34 välplanerade och ljusa radhus i bostadsrättsform. Här kommer att finnas hus i två storlekar där vi nu startar med första etappen med tvåplansradhus om 135 kvm med inredningsbar vind. Öppen planlösning, 3 sovrum på övre plan, kök från Sentens och Electrolux vitvaror. Husen har bra grundstandard och för den som önskar finns möjlighet med tillval som rostfria vitvaror, spotlights och andra färgval/luckor i kök.

Tillträde beräknas ske från Q3 2022.

PROJEKTETS HEMSIDA

Fastighetsmäklare

Janne Viinikka

076-858 56 96

Mejla Janne

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.