Brf Brandstationen, Jakobsberg

Slutsålda projekt / Stockholm

Brf Brandstationen ligger strax intill Jakobsberg Centrum. Det är nybyggt och fräscht in i minsta kvadrat och placerat i en levande stadsdel, nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall och gym och pendeltåget – som tar dig till city på nolltid. På nära gångavstånd ligger även Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar.

Kvarteret består av tre huskroppar kring en stor, trivsam innergård i en arkitektur som överraskar med nivåskillnader, djärva vinklar och varierande materialval. Exteriörerna i grått och rött tegel har inslag av trä och glas. Som pricken över i:et finns en gemensam takterrass på toppen av kvarterats torn.

Bland de 116 lägenheterna hittar du bland annat kvadratsmarta 1:or med balkong, 2:or med hörnläge och spännande vinklar, 3:or med köks-ö och 4:or med terrass runt hela lägenheten. Alla lägenheter är moderna och ljusa och många med yteffektivaplanlösningar samt egen balkong eller uteplats.

Nu finns det färdiga lägenheter med inflyttning enligt överenskommelse.

Kontakta gärna mäklaren för privat visning.

 

PROJEKTETS HEMSIDA

Fastighetsmäklare

Maria Hägglund

073 233 04 37

Mejla Maria

 

Fri värdering

Letar du ny bostad? Börja med en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad. Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar en lokal mäklare dig.