Brf Blicken, Haninge

Slutsålda projekt / Stockholm

Riksbyggen är med och omvandlar området vid Handenterminalen till Haningeterrassen och Brf Blicken blir områdets första hus. Huset bjuder på en storslagen vy över Haninges takåsar och spegelblanka Rudasjön strax intill. Här erbjuder vi allt från kvadratsmarta 1:or till en exceptionell topfloor-våning.

Nya Haningeterrassen växer fram till en levande stadsdel med ca 600 bostäder, ett planerat specialistsjukhus, biograf, butiker, restauranger samt en ny modern bussterminal.

Områdets första hus Brf Blicken är 18 våningar högt med storslagen utsikt. Det är ett hus, byggt i vinkel, som ser saker från nya synvinklar. När du går på visning här kommer vi inte att säga ”Välkommen in i vardagsrummet”. För dig kanske det inte alls är ett vardagsrum utan en snickarverkstad, en balsal, en swimmingpool… Eller så är det ett vardagsrum idag, men något helt annat imorgon.

I huset finns allt från kvadratsmarta 1:or med växthus på balkongen till en exceptionell topfloor-våning med det lilla extra i varje detalj. På ett av taken planerar vi en lummig terrass med inglasat orangeri.

Reg, fastighetsmäklare

Maria Hägglund
073-233 04 37
Mejla Maria