Vallentuna

Häggatan 2

Brf Entrén

Pågående

Brf Entrén

Brf Entrén kommer erbjuda 39 välplanerade och kvadratsmarta bostadsrätter om två till fem rum och kök i Åby Ängar. Husen är låga och och fasaden kläs med träpanel och klätterväxter — vilket ger ditt hem sin alldeles speciella personlighet. På den ljusa innergården finns möjlighet till odling och samvaro med vänner och grannar. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats mot gården. Allt för att skapa radhuskänsla, utan att behöva ta hand om ett helt hus själv.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 495 000 - 4 095 000 KR

Boarea: 55 - 102 M2

Avgift: 3 583 - 5 832 kr.

Antal rum: 2 - 5

Område: Vallentuna

Adress: Häggatan 2

Inflyttning: Q3 2023

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Maria Björkstrand

Reg. Fastighetsmäklare
Assisterande

Rikard Sölling

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Allmänt om området

I Åby ängar bor du i samklang med villaägare, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Området är familjärt och lummigt med gott om utomhusliv. Du bor också nära Lidl, Vallentuna gymnasium och tennishallen. Här får hela livet ta plats. Kvarteret blir ett nytt område i centrala Vallentuna där du är med och sätter prägeln.

Kommunikation

Roslagsbanan och bussar

Närservice

Närheten till centrum med flera butiker, caféer, gym, bibliotek och kolektivtrafik, matbutiker, sportaktiviteter så som simhall med gym samt en idrottsplats med bollplan, tennisbannor och ishall, förskola och skola. Välkommen till en ny grönare verklighet!

Länkar och dokument

Projekthemsida

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt