Täby - Täby Park

Vintergaloppsgatan

Kommande

I en lugn och grönskande del av Täby Park bygger vi Roden Norra. Roden Norra är ett familjevänligt kvarter med nyproducerade bostadsrätter om om 1-5 rum och kök, varav flertalet får balkong, uteplats eller terrass. I kvarteret kommer det även att finnas ett antal stadsradhus. Här bor du en kort promenad från förskola/skola och med ett perfekt pendlarläge nära både buss och Roslagsbanan.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 990 000 - 9 990 000 KR

Boarea: 29 - 139 M2

Antal rum: 1 - 5

Område: Täby Park - Täby

Adress: Vintergaloppsgatan

Inflyttning: Q2 2026

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jenny Forss

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Välkommen till den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. Våren 2020 välkomnades de första invånarna till sina nyproducerade lägenheter. Sen dess har det blivit över 2 000 invånare i stadsdelen och nya kvarter växer ständigt fram. Självklart finns här mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika restauranger och aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och bokotek. Även Täbys nya simhall, som ligger på bara några minuters promenadavstånd bort, kommer att öppna under hösten 2022.

Utanför på fältet finns bl.a proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet. I området hittar du även cykelcrossbanan och populära padel-banor.

Kommunikation

Här har du alltid nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Täby Park ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

I närområdet finns mycket bra kommunikationer, men framför allt har du närheten till ett av nordens största inomhuscentrum. Westfield Täby Centrum har över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Närområdet bjuder även på närhet till flertalet matbutiker.

I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Karta