Täby - Täby Park

Vintergaloppsgatan 22

ÄGARLÄGENHET - LÅG AVGIFT - NYPRODUKTION

TILL SALU

2 990 000 kr Utgångspris

ÄGARLÄGENHET - LÅG AVGIFT - NYPRODUKTION

Fantastisk tvårummare i äganderättsform om 48 kvm med fint söderläge.

Planlösningen fördelar sig på en social del med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är stilrent och funktionellt inrett med skåpluckor samt smidiga utdragslådor. Goda arbetsytor med bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger plats för både matplats och soffgrupp. Från köket nås den generösa balkongen med plats för både vänner och odlingar.

Intill vardagsrum och kök ligger sovrummet med plats för dubbelsäng samt bra och stilren förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen nås badrummet som är inrett med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är fullt utrustat, här finns en svängbar skärmvägg för dusch, torkställning (utan el), handfat med vit kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt egen kombimaskin med fastmonterat överskåp ovanför. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder samt en garderob. Ägarlägenhet med låga driftskostnader sam stor personlig frihet.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 990 000 kr Utgångspris

Boarea: 48 m²

Område: Täby Park - Täby

Typ: Ägarlägenhet

Adress: Vintergaloppsgatan 22

Visningar

22 Jul
RING FÖR VISNING
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Allmänt om området

Välkommen till den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. Våren 2020 välkomnades de första invånarna till sina nyproducerade lägenheter. Sen dess har det blivit över 2 000 invånare i stadsdelen och nya kvarter växer ständigt fram. Självklart finns här mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika restauranger och aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och bokotek. Även Täbys nya simhall, som ligger på bara några minuters promenadavstånd bort.

Utanför på fältet finns bl.a proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet. I området hittar du även cykelcrossbanan och populära padel-banor.

Kommunikation

Här har du alltid nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Täby Park ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

I närområdet finns mycket bra kommunikationer, men framför allt har du närheten till ett av nordens största inomhuscentrum. Westfield Täby Centrum har över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Närområdet bjuder även på närhet till flertalet matbutiker.

I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Karta