Täby - Täby Park

Vintergaloppsgatan 22

TILL SALU

5 990 000 kr

- 3553KR I MÅNADSAVGIFT

- GARAGEPLATS INGÅR I AVGIFTEN

- EXTERNT FÖRRÅD

- KOMFORTVÄRME I BADRUM

Mycket ljus och trevlig fyrarummare på husets gavel med generös balkong om 8 kvm mot innergård. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar möjlighet att bjuda in till social samvaro och de stora fönsterpartierna skapar ett fint ljusflöde till hela bostaden. Lägenheten är delvis inredd med designlinje natur som ger mjuka toner med influenser från naturen. Genomgående i hela bostaden ligger ett mattlackat trestavigt ekparkettgolv, fönsterbänkar i natursten, vitmålade väggar samt ljusa ytskikt som grund.

Köket är stilrent och funktionellt inrett med beiga skåpluckor samt smidiga utdragslådor. Arbetsbänken är i ljus laminat med vitt kakel ovan som stänkskydd. I utrustningsväg ingår som original två kombinerade kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn.

Bostaden erbjuder två badrum i harmonisk beige kulör där båda har kaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Det större badrummet är fullt utrustat och i grunden ingår en svängbar skärmvägg för dusch, torkställning (utan el), handfat med vit kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt tvättmaskin och torktumlare med fastmonterade överskåp ovanför. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder samt en garderob.

Ägarlägenhet med låga fasta kostnader och egen tillhörande garageplats.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 5 990 000 kr

Boarea: 88 m²

Driftskostnad: 51 136 kr/år

Område: Täby Park - Täby

Typ: Ägarlägenhet

Adress: Vintergaloppsgatan 22

Visningar

27 Maj 17:00 - 17:30
Varmt välkommen på visning - Anmäl dig gärna till ansvarig mäklare
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Allmänt om området

Välkommen till den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. Våren 2020 välkomnades de första invånarna till sina nyproducerade lägenheter. Sen dess har det blivit över 2 000 invånare i stadsdelen och nya kvarter växer ständigt fram. Självklart finns här mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika restauranger och aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och bokotek. Även Täbys nya simhall, som ligger på bara några minuters promenadavstånd bort.

Utanför på fältet finns bl.a proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet. I området hittar du även cykelcrossbanan och populära padel-banor.

Kommunikation

Här har du alltid nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Täby Park ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

I närområdet finns mycket bra kommunikationer, men framför allt har du närheten till ett av nordens största inomhuscentrum. Westfield Täby Centrum har över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Närområdet bjuder även på närhet till flertalet matbutiker.

I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Karta