Täby - Täby Park

Tränsgatan 2

Ägarlägenhet - Välplanerad 3:a med dubbla balkonger

TILL SALU

3 790 000 kr Utgångspris

Ägarlägenhet - Välplanerad 3:a med dubbla balkonger

Nyproducerad, genomgående trerummare med dubbla balkonger, en mot innergård och en i västerläge. Genomgående i hela bostaden ligger en mattlackad trestavigt ekparkett på golv, fönsterbänkar i natursten, vitmålade väggar samt fina tillval.

Vardagsrum och kök ligger i en öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge samt ger en bra plats för möblering i form av soffa, TV - möbel och köksbord.

Köket är stilrent och funktionellt inrett med gråa skåpluckor samt smidiga utdragslådor. Arbetsbänken är i grå laminat som fortsätter upp som ett stänkskydd. I utrustningsväg finns en kombinerad kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, integrerad diskmaskin, micro samt varmluftsugn.

Bostaden erbjuder två lättmöblerade sovrum. Ett om ca 10 kvm med skjutdörrsgarderob och ett mindre om ca 7 kvm som passar utmärkt som barn/gäst/arbetsrum.

I anslutning till hallen nås badrummet med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Svängbar skärmvägg för dusch, torkställning (utan el), handfat med grå kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med fastmonterade överskåp ovanför. I hallen finns en hatthylla för ytterkläder, garderob och städskåp.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 790 000 kr Utgångspris

Boarea: 54 m²

Område: Täby Park - Täby

Typ: Ägarlägenhet

Adress: Tränsgatan 2

Visningar

3 Mar
Endast bokade visningar- kontakta ansvarig mäklare för att boka tid!
4 Mar 17:00 - 17:30
Öppen visning- Varmt välkomna!
Ansvarig mäklare

Sandra Hindstam

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Välkommen till den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. Våren 2020 välkomnades de första invånarna till sina nyproducerade lägenheter. Sen dess har det blivit över 2 000 invånare i stadsdelen och nya kvarter växer ständigt fram. Självklart finns här mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika restauranger och aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och bokotek. Även Täbys nya simhall, som ligger på bara några minuters promenadavstånd bort, kommer att öppna under hösten 2022.

Utanför på fältet finns bl.a proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet. I området hittar du även cykelcrossbanan och populära padel-banor.

Kommunikation

Här har du alltid nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Täby Park ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

I närområdet finns mycket bra kommunikationer, men framför allt har du närheten till ett av nordens största inomhuscentrum. Westfield Täby Centrum har över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Närområdet bjuder även på närhet till flertalet matbutiker.

I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Karta

BilderKlicka för att förstora