Täby - Täby Park

Tränsgatan 2

-Ägarlägenhet-Exklusiv vindslägenhet-Mini 3:a-

TILL SALU

3 795 000 kr Utgångspris

-Ägarlägenhet-Exklusiv vindslägenhet-Mini 3:a-

Ägarlägenhet- Högst upp i huset finner vi denna unika bostad med vackra takfönster. Genomgående i hela bostaden ligger en mattlackad trestavigt ekparkettgolv, fönsterbänkar i natursten, vitmålade väggar samt sobra ytskikt. Stilrena och genomtänkta tillval så som intelligenta hem, klinker i hall, handdukstork i badrum.

Vardagsrum och kök ligger i en öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge samt ger en bra plats för möblering i form av soffa, TV - möbel och köksbord.

Köket är stilrent och funktionellt inrett med skåpluckor i beiget samt smidiga utdragslådor. Arbetsbänken är i ljus laminat och ovanför sitter ett vitt kakel. I utrustningsväg finns en kyl/frys med rostfri front, induktionshäll, spiskåpa med utdragbar front, microvågsugn i överskåp, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i form av skjutdörrsgarderob.

I anslutning till hallen nås badrummet med kaklade väggar och klinkergolv. Vikbara duschdörrar, handdukstork med el, handfat med kommod och spegel med belysning ovanför, toalettstol samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med fastmonterade överskåp ovanför.

I Täby Park bor man med närhet till det mesta vilket lockar alla olika åldersgrupper och här är det stort fokus på grönska med många fina parkstråk. Det är promenadavstånd till både skolor, restauranger och butiker. Dessutom bor du i ett perfekt pendlarläge nära både buss till Danderyds Sjukhus där T-banans röda linje passerar och Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms Östra. För bilburna är man snabbt ute på E18. Om utbudet i Täbys Park växande stadsdel inte räcker till så finns Täby Centrum inte långt bort med ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Vill man aktivera sig finns Täbys nya simhall, rackethall och tennishall i närheten samt flertal inne och utomhusgym. Det finns även gott om fina naturområden i Täby som tex Rönningesjön med bad och promenadstråk samt skridskoåkning vintertid, Rönninge by som är en levande lantbruks- och kulturby, Stolpaskogen som är Täbys största naturparksområde eller Värtans strandpromenad och området kring Viggbyholms gård.

Välkommen på visning av en nyproducerad ägarlägenhet med låg avgift och större frihet i den nya levande stadsdelen Täby Park!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 795 000 kr Utgångspris

Boarea: 50 m²

Område: Täby Park - Täby

Typ: Ägarlägenhet

Adress: Tränsgatan 2

Visningar

3 Mar
Endast bokade visningar- Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid!
4 Mar 17:30 - 18:00
Öppen visning- Varmt välkomna!
Ansvarig mäklare

Sandra Hindstam

Reg. Fastighetsmäklare
Assisterande

Allmänt om området

Välkommen till den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. Våren 2020 välkomnades de första invånarna till sina nyproducerade lägenheter. Sen dess har det blivit över 2 000 invånare i stadsdelen och nya kvarter växer ständigt fram. Självklart finns här mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika restauranger och aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och bokotek. Även Täbys nya simhall, som ligger på bara några minuters promenadavstånd bort, kommer att öppna under hösten 2022.

Utanför på fältet finns bl.a proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet. I området hittar du även cykelcrossbanan och populära padel-banor.

Kommunikation

Här har du alltid nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Täby Park ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

I närområdet finns mycket bra kommunikationer, men framför allt har du närheten till ett av nordens största inomhuscentrum. Westfield Täby Centrum har över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Närområdet bjuder även på närhet till flertalet matbutiker.

I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Karta

BilderKlicka för att förstora