Täby - Täby Park

Östra Parkpromenaden 17

Unikt stadsradhus i Täby Park med tillträde 2024!

TILL SALU

7 990 000 kr Fast pris

Unikt stadsradhus i Täby Park med tillträde 2024!

Nu har du chansen att flytta in i en unik bostad i ägandeform med låga fasta kostnader och stor personlig frihet. Endast 4977 kr/månaden inklusive garageplats!

Bostaden erbjuder stora sociala ytor på nedre plan i form av vardagsrum och kök i öppen planlösning. Ett badrum med duschhörna samt förvaring i klädkammare. Köket är från Vedum med vita släta luckor, arbetsbänk i grå laminat som fortsätter upp som ett stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av två stycken kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsugn i högskåp, integrerad diskmaskin samt fläkt med utdragbar front. I båda badrummen ligger ett grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Det största badrummet har tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod, spegel samt fastmonterade överskåp samt badkar. Det mindre badrummet har en svängbar duschvägg, handfat samt WC.

På övre plan finns tre stycken bra sovrum, ett allrum och ett badrum. Det finns gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Naturliga materialval såsom mattlackad och trestavig ekparkett, fönsterbänkar i natursten, vitmålade väggar samt ljusa ytskikt som grund. Till bostaden hör garageplats.

Läs mer om bostaden och projektet samt se visningstider här:

https://www.jm.se/stockholm-lan/taby-kommun/taby-park/bunkhagen-sodra/41001/

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 7 990 000 kr Fast pris

Boarea: 134 m²

Driftskostnad: 59 724 kr/år

Område: Täby Park - Täby

Typ: Friköpt

Adress: Östra Parkpromenaden 17

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jenny Forss

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Välkommen till den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby.

Våren 2020 välkomnades de första invånarna till sina nyproducerade lägenheter. Sen dess har det blivit över 2 000 invånare i stadsdelen och nya kvarter växer ständigt fram. Självklart finns här mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika restauranger och aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och bokotek. Även Täbys nya simhall, som ligger på bara några minuters promenadavstånd bort, har nu öppnat.

I området planeras för en ny skola för årskurs F-9 med preliminär inflyttning till våren 2026, samt en idrottshall. Förskola finns redan i området.

Utanför på fältet finns bl.a proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet. I området hittar du även cykelcrossbanan och populära padel-banor.

Kommunikation

Här har du alltid nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Täby Park ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

I närområdet finns mycket bra kommunikationer, men framför allt har du närheten till ett av nordens största inomhuscentrum. Westfield Täby Centrum har över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Närområdet bjuder även på närhet till flertalet matbutiker.

I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Karta

BilderKlicka för att förstora