Täby - Täby Park

Boulevarden 59

Unik loftlägenhet på 34 + 11 kvm med generös takhöjd och smakfulla materialval!

BUDGIVNING

2 290 000 kr Utgångspris

Unik loftlägenhet på 34 + 11 kvm med generös takhöjd och smakfulla materialval!

Välkommen till en fantastisk loftlägenhet om 34 kvadrat med ca 11 kvadrat extra loft!

Generös takhöjd med stora höga fönster tillsammans med smakfulla materialval och egen entré gör detta till en helt unik bostad!

Genomgående välplanerad med ljusa väggar och trestavsparkett i ek som erbjuder flera möbleringsalternativ med plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket har bra arbetsytor och är väl utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med häll, ugn, diskmaskin och micro. Trappa upp till stort loft med plats för både säng och en arbetsplats. Takhöjden är nästan den dubbla jämfört med en vanlig lägenhet vilket ger en bra höjd även på loftet.

Rejält helkaklat badrum i modern stil utrustat med tvättställ, wc och duschplats med glasväggar. I badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Utanför entrén har man en egen liten uteplats där man får plats med bord och stolar samt krukor för ätbara odlingar eller varför inte bara några vackra blommor.

I föreningen finns en grönskande innergård med grillplats, odlingslådor och en lekplats för de minsta. Dessutom finns ett litet torp som går att nyttja för mindre barnkalas eller umgänge med grannar.

I Täby Park bor man med närhet till det mesta vilket lockar alla olika åldersgrupper och här är det stort fokus på grönska med många fina parkstråk. Det är promenadavstånd till både skolor, restauranger och butiker. Dessutom bor du i ett perfekt pendlarläge nära både buss till Danderyds Sjukhus där T-banans röda linje passerar och Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms Östra. För bilburna är man snabbt ute på E18. Om utbudet i Täbys Park växande stadsdel inte räcker till så finns Täby Centrum inte långt bort med ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Vill man aktivera sig finns Täby´s nya simhall, rackethall och tennishall i närheten samt flertal inne och utomhusgym. Det finns även gott om fina naturområden i Täby som tex Rönningesjön med bad och promenadstråk samt skridskoåkning vintertid, Rönninge by som är en levande lantbruks- och kulturby, Stolpaskogen som är Täbys största naturparksområde eller Värtans strandpromenad och området kring Viggbyholms gård.

Med en genomtänk bostad och ett härligt läge presenteras här en bostad att trivas i, välkommen på visning!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 290 000 kr Utgångspris

Boarea: 34 m²

Avgift: 3 331 kr I avgiften ingår värme, kallvatten, källarförråd och obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play.

Driftskostnad: 8 721 kr/år

Område: Täby Park - Täby

Typ: Bostadsrätt

Adress: Boulevarden 59

Högsta BUD

2 100 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jenny Forss

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Välkommen till den moderna och hållbara stadsdelen mitt i Täby. Våren 2020 välkomnades de första invånarna till sina nyproducerade lägenheter. Sen dess har det blivit över 2 000 invånare i stadsdelen och nya kvarter växer ständigt fram. Självklart finns här mycket mer än bara bostäder. Som Täby Park-bo har du nära till områdets olika restauranger och aktiviteter som lekplats, utegym, boulebana och bokotek. Även Täbys nya simhall, som ligger på bara några minuters promenadavstånd bort har nu öppnat.

Utanför på fältet finns bl.a proffsiga banor för handboll och beachvolley samt stora gräsytor för fotboll, kubb eller spontanaktivitet. I området hittar du även cykelcrossbanan och populära padel-banor.

Kommunikation

Här har du alltid nära till utmärkta kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av alla busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

Täby Park ligger även nära E18 som också är strategiskt vad gäller kommunikationer.

Närservice

I närområdet finns mycket bra kommunikationer, men framför allt har du närheten till ett av nordens största inomhuscentrum. Westfield Täby Centrum har över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Närområdet bjuder även på närhet till flertalet matbutiker.

I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är ett fristående gymnasium med ett brett utbud av olika gymnasieprogram. Nära Tibble ligger också Åva gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium.

Karta

BilderKlicka för att förstora