Täby - Täby Park

Östra Parkpromenaden

Pågående

Bunkhagen Södra består av JM´s första ägarlägenheter i Täby Park. Kvarteret får fin arkitektur i tegel och puts och omger en stor, ljus innergård. Här kan du välja mellan 81 stycken bostäder i olika storlekar och med varierade planlösningar. I kvarteret kommer det att finnas ett antal stadsradhus i två plan.

Projektet ligger centralt vid Boulevarden som går genom Täby Park. Kommunikationerna är goda med gångavstånd till Roslagsbanan eller busshållplats där bland annat buss till Mörby centrums t-bana passerar. Vi bygger garage och cykelparkering och kommer också att erbjuda bilpool. Bara några minuter från Bunkhagen Södra planeras för en ny skola (F-9), en förskola, samt en idrottshall.

En ägarlägenhet kan du utan vidare sälja, pantsätta eller hyra ut. Det är också möjligt att köpa dessa bostäder som juridisk person. Upplåtelseformen är sedan länge den vanligaste i Europa, men är fortfarande relativt ny i Sverige.

Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men du ska också känna dig trygg med ditt bostadsköp. Med JMs trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, är du säker hela vägen hem. Ryttarstugan Östra har dessutom kvalitetsmärkningen Trygg Bostadsrättsmarknad, ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 490 000 - 9 490 000 KR

Boarea: 29 - 138 M2

Antal rum: 1 - 5

Område: Täby Park - Täby

Adress: Östra Parkpromenaden

Inflyttning: Q4 2023

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jenny Forss

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Täby Park kommer växa och bli till en egen stadsdel med en stor grönskande stadspark omringad av bostäder, service, restauranger och kaféer.

På kort gångavstånd når man även ytterligare service i Täby Centrum och både bussar samt Roslagsbanan finns strax utanför dörren.

På promenadavstånd har man även hav och natur med promenadstråk längs med Värtan eller Rönningesjön och i Stolpaskogen erbjuds motionsspår och grillplatser i en rofylld miljö.

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt