Stockholm - Årstaberg

Årstaskogs väg 8

nyprod inflytt i okt!

TILL SALU

6 695 000 kr Fast pris

nyprod inflytt i okt!

Nyproduktion med inflyttning Oktober 2023! Dessutom har bostadsrättsföreningen räntegaranti. Mer information hittar du under Dokument.

Ytterst välplanerad fyrarummare med stora sällskapsytor och två badrum. Fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger!

Modernt kök från IKEA med induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frysskåp.

Sovrum om 14 kvm med plats för dubbelsäng och förvaring i stor skjutdörrsgarderob.

Två mindre sovrum om 8 kvm varav det ena sovrummet har utgång till lägenhetens andra balkong.

Stort helkaklat badrum med klinkergolv utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod. Även ett mindre badrum utrustat med WC, dusch samt handfat.

Ikano bostad bygger nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem.

Årstaberg ligger väldigt centralt och lättillgängligt, där du på några minuter tar dig till centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 6 695 000 kr Fast pris

Boarea: 100 m²

Avgift: 6 407 kr I månadsavgiften ingår kall och varmvatten, värme, bredband, tv och ip-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för hemförsäkring och förbrukad hushållsel (debiteras i efterskott på månadsavin).

Område: Årstaberg - Stockholm

Typ: Bostadsrätt

Adress: Årstaskogs väg 8

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Årstaberg är knytpunkten för kommunikationer i Årsta. Härifrån tar du dig runt i Stockholm med lätthet via pendeltåg, buss och tvärbana.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun med cirka 17 000 invånare. Årsta centrum invigdes 1953 och ritades av arkitektbröderna Tore och Erik Ahlsén. Centrumet är unikt då det är Sveriges första planmässigt anlagda förortscentrum.

Årstaskogen sträcker sig hela vägen från Skanstullsbron till Årstabron och är ett populärt grönområde med strandpromenad om ca 7,5 kilometer och utsikt mot Södermalm och Årstaviken. Utmed den södra delen av Årstaviken finns badmöjligheter och fiske. I skogen finns koloniområden, båtklubbar och ett rikt djurliv.

I Årsta finns 12 kommunala förskolor, en fritidsgård samt Årstaskolan (årskurs F-9) och Skanskvarnsskolan (årskurs F-6).

Kommunikation

Alla tunnelbanans gröna linjer passerar Gullmarsplan varifrån buss 160 och 164 tar er till Årsta på ca 5 min. Tvärbanan som trafikerar Alvik-Sickla udde (via bl.a. Liljeholmen och Gullmarsplan) har flera hållplatser i Årsta. Pendeltåg via Årstaberg.

Närservice

Runt Årsta torg hittar du ett flertal butiker så som frisersalong, bageri, optiker, skomakare och lunchrestauranger. Mataffärerna ICA Supermarket och LIDL ligger på Årstavägen och på Hjälmarsvägen finner man Apoteket Uttern. Vid Gullmarsplan ligger systembolag och bank. Runt Globenområdet finns både Globen Köpcentrum med ett gediget utbud av butiker, caféer, livsmedelsaffärer, gym, restauranger, apotek samt arenor för evenemang. På Södermalm, en station bort från Gullmarsplan, finns ett stort utbud av kulturliv med shopping, barer, dans och restauranger.

Karta

BilderKlicka för att förstora