Stockholm - Bromsten

Skogängsvägen

Gunhild

Pågående

Gunhild

Kvarteret Gunhild består av välplanerade och moderna lägenheter och byggs i nya stadsdelen Bromstensstaden. Det byggs på gammal industrimark, något som givit inspiration åt kvarterets tegelfasader och bostädernas materialval. På den lummiga, avskilda innergården finns ett mysigt orangeri som även det fått en industriell utformning.

I Gunhild är bostäderna utformade för att ge så mycket boende per kvadratmeter som möjligt. Många lägenheter har öppen planlösning och i de större lägenheterna har du själv möjlighet att påverka planlösningen. Alla lägenheter utrustas med en eller två balkonger eller uteplatser. Här har du möjlighet att välja intelligenta funktioner till ditt nya hem mot en tillvalskostnad. Till exempel kan du släcka hela lägenheten med ett knapptryck i hallen när du går hemifrån och välkomnas hem av en upplyst bostad som spelar din favoritmusik.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 940 000 - 5 690 000 KR

Boarea: 29 - 90 M2

Avgift: 2 976 - 6 092 kr.

Antal rum: 1 - 4

Område: Bromsten - Stockholm

Adress: Skogängsvägen

Inflyttning: 2024 april-oktober

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Wiman

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

I Spånga byggs Bromstensstaden, en modern förstad som byggs där Bromstens industriområde tidigare stod. Här bor du nära bra kommunikationer då Spånga är knutpunkten för flera busslinjer som tar dig till Vällingby, Hässelby, Brommaplan, Kista och Sollentuna. Med pendeltåg går det snabbt att åka till centrala Stockholm, med bil tar du dig smidigt ut på både E18 och E4.

Kommunikation

Kommunikationerna är verkligen en av Bromstensstadens starka sidor. Pendeltåget ligger 10 minuters promenad bort och tar dig till Stockholm C på bara 13 minuter. Det finns även utmärkta bussförbindelser till större delen av norr- och västerort.

Närservice

Vid närliggande Spånga torg finns dessutom ett flertal butiker, ett tiotal restauranger och service inom gångavstånd. En annan stor fördel med området är det barnvänliga läget med gott om skolor och förskolor.

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt