Solna

Solnavägen 29J

TILL SALU

3 445 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till denna nyproducerade 2:a om 55 kvm belägen i hjärtat av Solna C. En elegant oas med en perfekt blandning av stil och komfort med sina vitlaserade golv, generösa ljusinsläpp från fönster samt balkong i härliga sydvästläge. Gott om förvaring, kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitmålade väggar genomgående i hela lägenheten.

OBS! Bilderna är illustrationsbilder och är tagna från en visningslägenhet. Luckor i kök är aktuell lägenhet vita samt kakel i badrum är också vitt. Bilder från lägenheten kommer framöver.

Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster ut mot Solnavägen samt balkong som vätter mot Solna C i bästa sydvästläge. Stort och trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt en möjlig kontorsdel.

Rymligt badrum med WC, duschvägg och kommod, bekvämt med kombinerad torktumlare/tvättmaskin.

Centralt läge med både service och butiker i Solna C samt alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

-Genomgående vitlaserat parkettgolv

-Vitmålade väggar

-Kök från Vedum med vita luckor (Maja F20 vit)

-Rostfri, kombinerad kyl & frys

-Induktionshäll

-Mikrovågsugn, rostfri

-Integrerad diskmaskin

-Ljusgrått klinker samt vitt, matt kakel (stående)

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 445 000 kr utgångspris

Boarea: 55 m²

Avgift: 4 027 kr inkl. värme och kallvatten

Driftskostnad: 9 000 kr/år

Område: Solna

Typ: Bostadsrätt

Adress: Solnavägen 29J

Visningar

26 Maj 13:00 - 13:30
Varmt välkommen på visning!
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Kommunikation

Mycket centralt läge i Solna med utmärkta kommunikationsmöjligheter:

Kort gångavstånd om ca 1-2 min till Solna Centrum, där avgår tunnelbanans blå linje mot Stockholm Central i ena riktningen och mot Akalla/Kista i den andra riktningen. Restiden in till city är ca 10 minuter.

Vid Solna Centrum avgår också ett flertal olika busslinjer och på intilliggande Sundbybergsvägen finns också busshållplats.

Sedan en tid tillbaka är tvärbanan i drift. Denna trafikerar sträckan Solna C - Alvik via Sundbyberg C och fortsätter sedan hela vägen bort till Sickla udde. Närmaste hållplats är Solna Centrum.

Närservice

I Solna Centrum erbjuds ett enormt stort utbud av närservice. Köpcentrumet Solna Centrum erbjuder ett brett urval av butiker, restauranger, apotek och ett bibliotek. I centrumet finns också banker, postombud och hotell. För den som uppskattar en större galleria finns Westfield Mall of Scandinavia i närheten. Här erbjuds ett stort urval av butiker i varierande märken, trevliga restauranger och en av nordens största biografer.

Vi rekommenderar en promenad till anrika Råsunda för att njuta av historiens vingslag. Här erbjuds mysiga restauranger och caféer som är väl värda att upptäckas. Önskar man mer natur når man smidigt mysiga Huvudsta där både en 4-H gård och Huvudstabadet väntar på dig!

Länkar och dokument

Stadgar Ekonomisk plan

Karta

BilderKlicka för att förstora