Solna

Solnavägen 29I

TILL SALU

6 295 000 kr Utgångspris

Äntligen en stor och välplanerad 5:a till salu! Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning, men där kök ändå är väl separerat från vardagsrummet. Här erbjuds även gott om förvaring samt att man har en egen uteplats belägen i bästa sydvästläge.

Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt ekparkettgolv genomgående i hela lägenheten. Bostaden är i dagsläget inte färdigställd utan beräknas vara klar för inflyttning i mitten/slutet på april 2024.

Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 6 295 000 kr Utgångspris

Boarea: 118 m²

Avgift: 7 048 kr inkl. värme och kallvatten

Driftskostnad: 21 856 kr/år

Område: Solna

Typ: Bostadsrätt

Adress: Solnavägen 29I

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Kommunikation

Mycket centralt läge i Solna med utmärkta kommunikationsmöjligheter:

Kort gångavstånd om ca 1-2 min till Solna Centrum, där avgår tunnelbanans blå linje mot Stockholm Central i ena riktningen och mot Akalla/Kista i den andra riktningen. Restiden in till city är ca 10 minuter.

Vid Solna Centrum avgår också ett flertal olika busslinjer och på intilliggande Sundbybergsvägen finns också busshållplats.

Sedan en tid tillbaka är tvärbanan i drift. Denna trafikerar sträckan Solna C - Alvik via Sundbyberg C och fortsätter sedan hela vägen bort till Sickla udde. Närmaste hållplats är Solna Centrum.

Närservice

I Solna Centrum erbjuds ett enormt stort utbud av närservice. Köpcentrumet Solna Centrum erbjuder ett brett urval av butiker, restauranger, apotek och ett bibliotek. I centrumet finns också banker, postombud och hotell. För den som uppskattar en större galleria finns Westfield Mall of Scandinavia i närheten. Här erbjuds ett stort urval av butiker i varierande märken, trevliga restauranger och en av nordens största biografer.

Vi rekommenderar en promenad till anrika Råsunda för att njuta av historiens vingslag. Här erbjuds mysiga restauranger och caféer som är väl värda att upptäckas. Önskar man mer natur når man smidigt mysiga Huvudsta där både en 4-H gård och Huvudstabadet väntar på dig!

Karta

BilderKlicka för att förstora