Solna - Solna C

Solnavägen 29J

TILL SALU

4 695 000 kr utgångspris

Välplanerad 3:a med fönster i två väderstreck. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt vitpigmenterat parkettgolv genomgående i hela lägenheten.

Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en härlig, delvis inglasad balkong i ett nordvästligt läge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

Lägenheten säljs på ritning med tillträde från och med maj 2024. Möjlighet finns att titta i en liknande, färdigställd lägenhet.

OBS! Bilderna är från en visningslägenhet i projektet och kan skilja sig i materialval mellan bägge lägenheterna. Se bilaga "inredningsval".

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 4 695 000 kr utgångspris

Boarea: 79 m²

Avgift: 5 195 kr inkl. värme och kallvatten

Driftskostnad: 12 544 kr/år

Område: Solna C - Solna

Typ: Bostadsrätt

Adress: Solnavägen 29J

Visningar

3 Mar 13:00 - 14:00
Varmt välkommen på visning. Vi träffas vid Solnavägen 29F.
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Kommunikation

Mycket centralt läge i Solna med utmärkta kommunikationsmöjligheter:

Kort gångavstånd om ca 1-2 min till Solna Centrum, där avgår tunnelbanans blå linje mot Stockholm Central i ena riktningen och mot Akalla/Kista i den andra riktningen. Restiden in till city är ca 10 minuter.

Vid Solna Centrum avgår också ett flertal olika busslinjer och på intilliggande Sundbybergsvägen finns också busshållplats.

Sedan en tid tillbaka är tvärbanan i drift. Denna trafikerar sträckan Solna C - Alvik via Sundbyberg C och fortsätter sedan hela vägen bort till Sickla udde. Närmaste hållplats är Solna Centrum.

Närservice

I Solna Centrum erbjuds ett enormt stort utbud av närservice. Köpcentrumet Solna Centrum erbjuder ett brett urval av butiker, restauranger, apotek och ett bibliotek. I centrumet finns också banker, postombud och hotell. För den som uppskattar en större galleria finns Westfield Mall of Scandinavia i närheten. Här erbjuds ett stort urval av butiker i varierande märken, trevliga restauranger och en av nordens största biografer.

Vi rekommenderar en promenad till anrika Råsunda för att njuta av historiens vingslag. Här erbjuds mysiga restauranger och caféer som är väl värda att upptäckas. Önskar man mer natur når man smidigt mysiga Huvudsta där både en 4-H gård och Huvudstabadet väntar på dig!

Karta

BilderKlicka för att förstora