Solna - Solna C

Solnavägen 29I

Välplanerad bostad med härliga färg- och materialval samt balkong i sydvästläge

TILL SALU

3 495 000 kr Utgångspris

Välplanerad bostad med härliga färg- och materialval samt balkong i sydvästläge

I hjärtat av Solna ligger denna exklusiva 2:a med färg- och materialval som särskiljer sig ifrån den övriga av nyproduktionen i föreningen. Med sina 53 kvm erbjuds en modern och stilren lägenhet och är perfekt för dig som värdesätter närheten till centrum och stadens puls, men ändå inom räckhåll för grönområden. Bo med känslan av nytt, modernt och stilrent i denna nyproducerade bostad.

Bostaden erbjuder ett bekvämt boende med bland annat fullutrustat kök och badrum med kombinerad torktumlare och tvättmaskin. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt ett härligt ljusinsläpp från fönster ut mot Solna. Ytterligare förvaring hittas bekvämt i anslutning till hallen, ett förråd om ca 2 kvm som med fördel används som en walk-in-closet. I det rejäla vardagsrummet på hela 21 kvm erbjuds gott om plats för soffa, soffbord samt TV-möbel samtidigt som utrymme ges för en matgrupp. Från vardagsrummet har du även utgång till den stora, härliga balkongen om hela 7 kvm, belägen i bästa sydvästläge.

Rymligt badrum med WC, duschvägg och kommod, bekvämt med kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Utrustat med klinker och kakel, push-to-open-skåp ovan arbetsbänken med TT/TM under.

Centralt, mellan Råsunda och Vasastan ligger detta nyproducerade område där 2 av 4 huskroppar i dagsläget är färdigställda. Här har du all tänkbar service ett stenkast från entrédörren samtidigt som du har kommunikationer så som tunnelbana, bussar, tvärbana samt pendeltåg i den direkta närheten.

-Genomgående parkettgolv

-Målade väggar i harmonisk kulör.

-Kök från Vedum

-Rostfri, kombinerad kyl & frys

-Induktionshäll

-Mikrovågsugn, rostfri

-Integrerad diskmaskin

Bra att veta är att föreningens lån baseras på den ekonomiska planen där kalkylräntan är satt till 4,60%. föreningens lån är ännu ej slutplacerade.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 495 000 kr Utgångspris

Boarea: 53 m²

Avgift: 3 947 kr Inkl. värme & kallvatten. Individuell mätning av varmvatten & hushållsel.

Driftskostnad: 9 200 kr/år

Område: Solna C - Solna

Typ: Bostadsrätt

Adress: Solnavägen 29I

Visningar

27 Jun 17:00 - 17:30
Varmt välkommen på visning!
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Letar Solnas centralaste bostad efter en mäklare? Då är våra mäklare på Svenska Mäklarhuset det självklara valet. Mäklarna har varit områdets lokala mäklarfirma sedan 1996 då vi började förmedla bostäder i Solna Centrum. Under åren har vi förgyllt Solna Centrums bostadsförsäljningar med vår professionalitet och expertis. Mäklarna har förmedlat bostäder på alla områdets gator med glädje och med vår touch på affärerna resulterar det i mycket nöjda kunder.

En kunnig och trygg mäklare är nyckeln till er lyckade försäljning i Solna Centrum. Genom en mångårig utarbetad strategi är vi övertygande om att våra mäklare är de bästa. Söker ni en central charmig bostad, låt er då förtrollas av våra kommande försäljningar nedan i Solna Centrum. Läs gärna mer om våra andra central bostadsområden och våra mäklare i Solna.

Kommunikation

Mycket centralt läge i Solna med utmärkta kommunikationsmöjligheter:

Kort gångavstånd om ca 1-2 min till Solna Centrum, där avgår tunnelbanans blå linje mot Stockholm Central i ena riktningen och mot Akalla/Kista i den andra riktningen. Restiden in till city är ca 10 minuter.

Vid Solna Centrum avgår också ett flertal olika busslinjer och på intilliggande Sundbybergsvägen finns också busshållplats.

Sedan en tid tillbaka är tvärbanan i drift. Denna trafikerar sträckan Solna C - Alvik via Sundbyberg C och fortsätter sedan hela vägen bort till Sickla udde. Närmaste hållplats är Solna Centrum.

Närservice

I Solna Centrum erbjuds ett enormt stort utbud av närservice. Köpcentrumet Solna Centrum erbjuder ett brett urval av butiker, restauranger, apotek och ett bibliotek. I centrumet finns också banker, postombud och hotell. För den som uppskattar en större galleria finns Westfield Mall of Scandinavia i närheten. Här erbjuds ett stort urval av butiker i varierande märken, trevliga restauranger och en av nordens största biografer.

Vi rekommenderar en promenad till anrika Råsunda för att njuta av historiens vingslag. Här erbjuds mysiga restauranger och caféer som är väl värda att upptäckas. Önskar man mer natur når man smidigt mysiga Huvudsta där både en 4-H gård och Huvudstabadet väntar på dig!

Länkar och dokument

Stadgar Ekonomisk plan

Karta