Solna - Solna C

Solnavägen 29B

TILL SALU

4 995 000 kr utgångspris

Välplanerad gavel-4:a med fönster i två väderstreck samt uteplats i sydvästläge. Nyproducerat och modernt med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux samt ekparkett genomgående i hela lägenheten.

Lägenheten präglas av en genomgående hög standard, sociala umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt att det erbjuds gott om förvaring tillsammans med en uteplats belägen i bästa sydvästläge. Centralt läge med både service och butiker i Solna C och alla tänkbara kommunikationer i närområdet.

Möjlighet till snabbt tillträde - lägenheten är färdigställd!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 4 995 000 kr utgångspris

Boarea: 89 m²

Avgift: 5 407 kr inkl. värme och kallvatten

Driftskostnad: 14 196 kr/år

Område: Solna C - Solna

Typ: Bostadsrätt

Adress: Solnavägen 29B

Visningar

3 Mar 12:15 - 12:45
Varmt välkommen på helgvisning!
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Letar Solnas centralaste bostad efter en mäklare? Då är våra mäklare på Svenska Mäklarhuset det självklara valet. Mäklarna har varit områdets lokala mäklarfirma sedan 1996 då vi började förmedla bostäder i Solna Centrum. Under åren har vi förgyllt Solna Centrums bostadsförsäljningar med vår professionalitet och expertis. Mäklarna har förmedlat bostäder på alla områdets gator med glädje och med vår touch på affärerna resulterar det i mycket nöjda kunder.

En kunnig och trygg mäklare är nyckeln till er lyckade försäljning i Solna Centrum. Genom en mångårig utarbetad strategi är vi övertygande om att våra mäklare är de bästa. Söker ni en central charmig bostad, låt er då förtrollas av våra kommande försäljningar nedan i Solna Centrum. Läs gärna mer om våra andra central bostadsområden och våra mäklare i Solna.

Kommunikation

Mycket centralt läge i Solna med utmärkta kommunikationsmöjligheter:

Kort gångavstånd om ca 1-2 min till Solna Centrum, där avgår tunnelbanans blå linje mot Stockholm Central i ena riktningen och mot Akalla/Kista i den andra riktningen. Restiden in till city är ca 10 minuter.

Vid Solna Centrum avgår också ett flertal olika busslinjer och på intilliggande Sundbybergsvägen finns också busshållplats.

Sedan en tid tillbaka är tvärbanan i drift. Denna trafikerar sträckan Solna C - Alvik via Sundbyberg C och fortsätter sedan hela vägen bort till Sickla udde. Närmaste hållplats är Solna Centrum.

Närservice

I Solna Centrum erbjuds ett enormt stort utbud av närservice. Köpcentrumet Solna Centrum erbjuder ett brett urval av butiker, restauranger, apotek och ett bibliotek. I centrumet finns också banker, postombud och hotell. För den som uppskattar en större galleria finns Westfield Mall of Scandinavia i närheten. Här erbjuds ett stort urval av butiker i varierande märken, trevliga restauranger och en av nordens största biografer.

Vi rekommenderar en promenad till anrika Råsunda för att njuta av historiens vingslag. Här erbjuds mysiga restauranger och caféer som är väl värda att upptäckas. Önskar man mer natur når man smidigt mysiga Huvudsta där både en 4-H gård och Huvudstabadet väntar på dig!

Länkar och dokument

Ekonomisk plan Stadgar

Karta