Solna - Järvastaden

Fridensborgsvägen 111

Mycket ljus bostad!

BUDGIVNING

2 610 000 kr

Mycket ljus bostad!

Högt upp i huset finner du denna sociala bostad.

Planlösningen fördelar sig på en hall med gott om plats för ytterkläder i både garderob och klädkammare, ett badrum med kombimaskin och duschhörna samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Köket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning som rymmer både soffa, matbord och TV-möbel. Köket har en praktisk U-form med goda arbetsytor och generöst med förvaring bakom de vita skåpsluckorna.

Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. .

I Järvastaden bor du bekvämt med endast 10 min till city, stora grönområden inpå knuten samt Mall of Scandinavia med all tänkbar shopping ett stenkast bort.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 595 000 kr Utgångspris

Boarea: 51 m²

Avgift: 3 807 kr I avgiften ingår värme och kallvatten. Det obligatoriska tillägget om 230 kr/mån avseende Telia Triple Play tillkommer, likaså varmvatten och hushållsel

Driftskostnad: 6 920 kr/år

Område: Järvastaden - Solna

Typ: Bostadsrätt

Adress: Fridensborgsvägen 111

Högsta BUD

2 610 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Caroline Sjöblom

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Välkomna till ombonade Järvastaden, en småstadsidyll för den som vill bo med naturen framför dörren och pulsen runt knuten. Mäklarna i Järvastaden är ständigt på tå, redo att förmedla er fantastiska bostad. Våra fastighetsmäklare har förmedlat mängder av bostäder av olika typer i Järvastaden, resultatet är självklart det viktigaste, för oss är resultatet nöjda kunder.

Järvastaden är ett växande bostadsområde med mängder av olika boenden. Våra mäklare är en trygg hand att hålla i oavsett när du letar efter ett drömboende eller när det är dags att sälja. Kika på våra kommande försäljningar i Järvastaden, kanske finns just ert drömboende i detta idylliska område. Oavsett vad ni vill längta hem till tror vi att någon av dem listade bostäderna i Järvastaden nedan kan passa er. Läs gärna mer om våra andra idylliska bostadsområden och våra mäklare i Solna.

Kommunikation

Kommunalt tar man sig enklast till stan från Ulriksdal station där det finns pendeltåg (10 min till city). Buss 505 i området tar er bland annat till just Ulriksdal men även Solna C och Hallonbergen med tunnelbana. Från samma hållplats går buss 540 som tar er lätt och smidigt till pendeln (ca 10 min till city), Bergshamra, (T-bana) och Universitetet där T-banans röda linje ansluter mot stan (ca 9 min). Nattbussen är tänkt att inom kort, åka igenom Järvastaden. Idag finns hållplats ute på Enköpingsvägen.

För dig med bil så tar du dig snabbt och enkelt ut på E18, E20 och E4.

Närservice

I Järvastaden finns en välfylld Ica-Nära, trevliga restauranger och flera gym. På bekvämt avstånd finner ni Överjärva gård, ett populärt utflyktsmål som erbjuder något för alla. Intill Överjärva gård finner den golfintresserade populära Ulriksdals golfklubb. Järvastaden är granne med området Ursvik som med sin harmoniska skidåkning under vintertid och härliga löpspår under sommartid är värt ett besök.

Från Järvastaden när du enkelt mysiga Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern. Den som uppskattar naturen får inte heller missa Hagaparken som erbjuder natursköna promenadstråk, caféer och museum. För den som uppskattar mer puls bor man i Järvastaden med Arenastadens serviceutbud och kommunikationer på bekvämt avstånd. Här finns Westfield Mall of Scandinavia som med sina 100 000 kvm är ett av Skandinaviens största köpcentrum.

Karta