Stockholm - Sköndal

Thorsten Levenstams väg

Sköndalshöjden

Pågående

Sköndalshöjden

JMs kvarter kommer totalt att rymma 77 välplanerade bostäder om 1-5 rum och kök med 25 av dessa i den första etappen. Lägenheterna får hög standard och inreds med hållbara material som åldras väl. Alla bostäder får balkong eller uteplats.

Naturnära och stadsnära på samma gång. I Sköndalshöjden förverkligas drömmen om en nyproducerad lägenhet i en helt ny stadsdel där allt är noga genomtänkt ner till minsta lilla detalj – så väl inne som ute. I denna gröna och familjära del av stan har du möjligheten att vara med från start och landa i en bekväm vardag med närhet till natur, skolor, service, restauranger och kommunikationer.

Med buss tar det bara 12 minuter in till Gullmarsplan. Det finns även väl utbyggda cykelbanor.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 690 000 - 8 250 000 KR

Boarea: 35 - 110 M2

Avgift: 3 400 - 7 430 kr.

Antal rum: 1 - 5

Område: Sköndal - Stockholm

Adress: Thorsten Levenstams väg

Inflyttning: Q2-Q4 2025

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Therése Strandberg

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

Letar du efter en pålitlig och erfaren mäklare i Sköndal? Då har du kommit rätt! Vi på Svenska Mäklarhuset Farsta är din mäklarexpert i Sköndal och kan hjälpa dig att sälja din lägenhet, villa eller radhus till bästa pris.

Vårt team består av professionella fastighetsmäklare som har lång erfarenhet av att sälja bostäder i Sköndal. Vi har en omfattande kunskap om bostadsmarknaden och kan ge dig råd om hur du kan maximera värdet på din bostad. Vi som mäklare vet vad som krävs för att marknadsföra din bostad på bästa sätt, och nå ut till potentiella köpare.

Vi är specialister på att marknadsföra kommande försäljningar i Sköndal och har ett brett nätverk av köpare som är intresserade av att köpa en bostad i området. Vi kan hjälpa dig att skapa en attraktiv presentation av din bostad och marknadsföra den på ett sätt som lockar till sig köpare. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i området för att inspireras till att hitta ditt drömboende.I närliggande Farsta och Hökarängen mäklar vi såklart också!

Så om du letar efter en pålitlig mäklare i Sköndal, kontakta oss idag för att boka en konsultation. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till det bästa priset!

Kommunikation

Buss 188 till Gullmarsplan var 15:e min. Var 5e minut i rusningstider. Ca 15 minuters åktid.

Buss 143 mellan Sköndalsbro - via Hökarängen (t-bana) och till Älvsjö.

Buss 181 Farsta Strand (pendeltåg) - Farsta C (t-bana) - Sköndal - Skarpnäck (t-bana). 10 min till både Farsta och Skarpnäck från Sköndal.

Flertalet busslinjer trafikerar även hållplats Norra Sköndal och vidare till Gullmarsplan alt. Tyresö med ca 5 min mellanrum.

Buss 812 och 815 går direkt från Norra Sköndal till City (Vattugatan) på 15 min.

Närservice

Två centrumområden samt en handelsplats är belägna i stadsdelen. Det nyare centrumet vid Sköndalsvägen innehåller restaurang, matvaruaffär, videoaffär, frisörer, vårdcentral, bibliotek, apotek, tobaksaffär med paketutlämning samt café. I det gamla centrumet återfinns bageri, frisör och pizzeria.

Vid infarten till Sköndal finns handelsplats med mataffär, systembolag, hamburgerbar, blomaffär samt gym.

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt