Nacka

Enspännarvägen 1

Pågående

Mitt i centrala Nacka bygger JM Vattentornet Södra. Kvarteret ligger intill det karaktäristiska vattentornet – ett landmärke som syns på långt håll. Här bor du i en nyproducerad lägenhet 5 minuters promenad från Nacka Forum, nära både naturen i Nyckelviken och den planerade tunnelbanan. I denna första etapp släpper JM 30 bostäder om 1-4 rum och kök, varav majoriteten har balkong eller uteplats.

I Vattentornet Södra planeras för såväl yteffektiva lägenheter i mindre storlekar som flexibla flerrummare för den större familjen. Bostäderna har öppen planlösning som skapar rymd och stora fönster som ger vackra ljusinsläpp. Kvarteret har en grönskande innergård och under huset ligger garage.

Några minuter från Vattentornet Södra avgår bussar som tar dig till Slussen på cirka 20 minuter. Du har även promenadavstånd till Nacka Strands brygga där den populära pendelbåten till Nybrokajen avgår. Intill kvarteret planeras för den nya blå tunnelbanelinjen till Nacka som ska stå färdig 2030. Med nya tunnelbanan kommer resan mellan Centrala Nacka och T-Centralen ta 12 minuter.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 140 000 - 7 190 000 KR

Boarea: 32 - 89 M2

Avgift: 3 140 - 6 100 kr.

Antal rum: 1 - 4

Område: Nacka

Adress: Enspännarvägen 1

Inflyttning: Q3 2025

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Therése Strandberg

Reg. Fastighetsmäklare

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt