Nacka

Kvarnholmsvägen 102

Charmig 2:a på KvarnholmenCharmig 2,5:a med Möjlighet till Extra Rum på Kvarnholmen

TILL SALU

3 550 000 kr

Charmig 2:a på KvarnholmenCharmig 2,5:a med Möjlighet till Extra Rum på Kvarnholmen

Med sina generösa 52 kvm erbjuder denna lägenhet en rymlig och öppen planlösning. Den ljusa och luftiga atmosfären får man på köpet tack vare de stora fönsterna som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både vardagsrumsmöbler och matplats, perfekt för mysiga middagar med vänner eller familj.

Det extra rummet, som kan användas som en mini-trea eller ett extra rum för exempelvis en matsal eller ett kontor, är en av denna bostads största tillgångar. Med möjlighet att anpassa rummet efter dina önskemål och behov, erbjuder det flexibilitet och potential för att skapa ditt drömhem.

Det moderna köket är en fröjd för den som älskar att laga mat. Med gott om förvaringsutrymme är det en perfekt plats att låta kreativiteten flöda och laga goda måltider.

Det mysiga sovrummet är en rogivande oas där du kan koppla av och ladda batterierna efter en lång dag. Med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler, erbjuder det allt du behöver för en god natts sömn.

Det stilrena och modernt inredda badrummet är utrustat med både dusch och wc och erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig samt kombinerad tvätt och torkmaskin.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 550 000 kr

Boarea: 52 m²

Avgift: 4 772 kr

Område: Nacka

Typ: Bostadsrätt

Adress: Kvarnholmsvägen 102

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Daryoush Delfi

Försäljningschef & reg. Fastighetsmäklar

Allmänt om området

Kvarnholmen är en pulserande stadsdel belägen i Nacka kommun, strax söder om centrala Stockholm, som genomgått en imponerande förvandling under de senaste åren. Från att ha varit en industriell hamn har området omvandlats till ett modernt och levande samhälle med fokus på hållbarhet, arkitektur och livskvalitet.

Med sitt strategiska läge vid vattnet erbjuder Kvarnholmen en unik blandning av stads- och naturliv. Här kan invånarna njuta av vackra promenadstråk längs vattnet, pittoreska parker och grönområden som inbjuder till avkoppling och rekreation.

Den nya bebyggelsen på Kvarnholmen präglas av moderna och innovativa arkitektoniska lösningar. Här finns allt från stilrena bostadshus till moderna kontorsbyggnader och dynamiska mötesplatser. Många av byggnaderna är designade med hållbarhet i fokus, vilket speglar Kvarnholmens vision om att vara en framtidssäker och miljövänlig stadsdel.

Med sitt växande utbud av restauranger, caféer, butiker och kulturella evenemang har Kvarnholmen blivit en attraktiv plats att bo, arbeta och leva på. Här finns något för alla, oavsett om du är intresserad av konst och kultur, sport och motion eller god mat och social samvaro.

Sammanfattningsvis är Kvarnholmen en modern och levande stadsdel som erbjuder en unik kombination av stadsliv och naturnära miljö. Med sitt engagemang för hållbarhet och livskvalitet har området blivit ett populärt val för såväl unga familjer som erfarna stadspendlare.

Kommunikation

Ett snabbt sätt att ta sig till Kvarnholmen är med buss 402, som går mellan Slussen och Nacka Forum. Turen tar ca 10 min från Slussen och knappt 5 min från Nacka Forum. Nattbussen 93 mellan Slussen och Jarlaberg stannar också på Kvarnholmen.

Idag finns det två hållplatser på Kvarnholmen, en vid Hästholmsbron och en intill Kvarnholmsvägen 77. Fler hållpatser på holmen kommer längre fram.

SL:s pendelbåtar 80 och 83 stannar båda vid Kvarnholmens brygga. Linje 80 går mellan Nybroplan och Ropsten, linje 83 mellan Strömkajen och Vaxholm. Med båt tar det ungefär 20 minuter mellan Kvarnholmen och Stockholm city.

Tidtabeller för bussar och båtar hittar du hos SL.

Karta