Nacka - Kvarnholmen

Thunströms väg 20

4:a med stor och solsäker balkong!

TILL SALU

5 995 000 kr Utgångspris

4:a med stor och solsäker balkong!

Välplanerad gavel-4:a med bla. två badrum och stor balkong om hela 10 kvm belägen i ett söderläge. Lägenheten erbjuder en smart och funktionell planlösning med full maskinell utrustning samt gott om förvaring i bland annat en walk-in-closet. Genomgående ljus och modernt med parkettgolv, ljusa väggar, kök med trendmässiga, linnebeigea luckor från Vedum samt energisnåla vitvaror från Siemens. Badrummet är helkaklat i blankt vitt samt klinkergolv i en beige ton, bekvämt med både torktumlare och tvättmaskin.

Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, cafeér, restauranger, skola och förskola. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

Välkommen att höra av dig för mer information!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 5 995 000 kr Utgångspris

Boarea: 80 m²

Avgift: 6 607 kr inkl. värme & VA

Driftskostnad: 11 396 kr/år

Område: Kvarnholmen - Nacka

Typ: Bostadsrätt

Adress: Thunströms väg 20

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Janne Viinikka

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

KVARNHOLMEN är beläget på södra sidan av Stockholms inlopp, med bedårande utsikt över norra Djurgården, endast 9 min från Slussen. Kvarnholmen är en halvö med läget mitt emellan city och Skärgården. En ny stadsdel i historisk miljö växer fram med en alldeles egen marina, förskola och skola i toppklass, kulturliv, affärer, restauranger och grönområden. Från kajen tar du idag skärgårdsbåten till city på ca 20 min. Bussen går från Kvarnholmsvägen / Tre Kronor till Slussen på 9 min.

På sydöstra sidan av Kvarnholmen finns en nybyggd broförbindelse till det centrala Nacka med Nacka Forum och ICA Maxi.

Du har även gångavstånd längs kajen till Finnboda där det finns ICA-butik, restaurang och gym. Du kan promenera vidare mot Saltsjökvarn och Stadsgårdskajen på Södermalm längs vattnet.

Höstterminen 2017 öppnade efterlängtade Ebba Brahe skola med klasser F-6. När skolan är helt utbyggd kommer skolan ha klasser upp till årskurs 9. För mer info: http://ebbabraheskolan.se

Bageriet med närcentrum är under utveckling och där bl a Coop har öppnat.

För mer info och bilder se www.kvarnholmen.com

Karta