Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 102

Rymlig Etage Lägenhet med Imponerande Biarea

TILL SALU

7 995 000 kr Utgångspris

Rymlig Etage Lägenhet med Imponerande Biarea

På den övre våningen hittar du den bekväma och välplanerade boendeytan. Här möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum med generöst med plats för både soffgrupp och matplats. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en underbar utsikt över omgivningen. Det öppna köket är modernt och stilrent inrett.

Den nedre våningen erbjuder en imponerande biarea som ger dig otaliga möjligheter. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt drömhemmakontor, ett lekrum för barnen eller kanske till och med en hemmabio för filmälskaren. Möjligheterna är oändliga och du har all frihet att förverkliga dina visioner och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj.

Beläget på det populära och växande området Kvarnholmen har du nära till allt du kan tänkas behöva. Här finns vackra grönområden och ett utbud av restauranger, caféer. Dessutom har du närhet till vattnet och vackra promenadstråk längs kusten.

Denna etage lägenhet på Kvarnholmen är det perfekta valet för dig som söker en modern och rymlig bostad med gott om utrymme att växa och utvecklas i. Med en imponerande bo- och biarea samt ett fantastiskt läge är detta hemmet där drömmar blir verklighet.

Miss inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 7 995 000 kr Utgångspris

Boarea: 76 m²

Avgift: 10 194 kr

Område: Kvarnholmen - Nacka

Typ: Bostadsrätt

Adress: Kvarnholmsvägen 102

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Daryoush Delfi

Försäljningschef & reg. Fastighetsmäklar

Allmänt om området

Kvarnholmen är en pulserande stadsdel belägen i Nacka kommun, strax söder om centrala Stockholm, som genomgått en imponerande förvandling under de senaste åren. Från att ha varit en industriell hamn har området omvandlats till ett modernt och levande samhälle med fokus på hållbarhet, arkitektur och livskvalitet.

Med sitt strategiska läge vid vattnet erbjuder Kvarnholmen en unik blandning av stads- och naturliv. Här kan invånarna njuta av vackra promenadstråk längs vattnet, pittoreska parker och grönområden som inbjuder till avkoppling och rekreation.

Den nya bebyggelsen på Kvarnholmen präglas av moderna och innovativa arkitektoniska lösningar. Här finns allt från stilrena bostadshus till moderna kontorsbyggnader och dynamiska mötesplatser. Många av byggnaderna är designade med hållbarhet i fokus, vilket speglar Kvarnholmens vision om att vara en framtidssäker och miljövänlig stadsdel.

Med sitt växande utbud av restauranger, caféer, butiker och kulturella evenemang har Kvarnholmen blivit en attraktiv plats att bo, arbeta och leva på. Här finns något för alla, oavsett om du är intresserad av konst och kultur, sport och motion eller god mat och social samvaro.

Sammanfattningsvis är Kvarnholmen en modern och levande stadsdel som erbjuder en unik kombination av stadsliv och naturnära miljö. Med sitt engagemang för hållbarhet och livskvalitet har området blivit ett populärt val för såväl unga familjer som erfarna stadspendlare.

Kommunikation

Ett snabbt sätt att ta sig till Kvarnholmen är med buss 402, som går mellan Slussen och Nacka Forum. Turen tar ca 10 min från Slussen och knappt 5 min från Nacka Forum. Nattbussen 93 mellan Slussen och Jarlaberg stannar också på Kvarnholmen.

Idag finns det två hållplatser på Kvarnholmen, en vid Hästholmsbron och en intill Kvarnholmsvägen 77. Fler hållpatser på holmen kommer längre fram.

SL:s pendelbåtar 80 och 83 stannar båda vid Kvarnholmens brygga. Linje 80 går mellan Nybroplan och Ropsten, linje 83 mellan Strömkajen och Vaxholm. Med båt tar det ungefär 20 minuter mellan Kvarnholmen och Stockholm city.

Tidtabeller för bussar och båtar hittar du hos SL.

Karta