Landskrona - Karlslund

Titangatan

Bronsängen

Kommande

Bronsängen

8 radhus (äganderätter) i två plan i Kvarteret Bronsängen med närhet till skolor, allmänna kommunikationer och rekreationsområden i utvecklande Karlslund. Radhusen är välplanerade och moderna med möjlighet att ha chans att påverka de interiöra materialvalen.

Planlösningen fördelas på entréplan på ett sovrum/kontor, badrum samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Härifrån finns det även utgång till uteplats och trädgård. I anslutning till hallen finns trappan som leder upp till ovanvåningen där det finns tre sovrum samt bostadens andra badrum.

Projektet har hög standard med L-format kök från Balligslöv med köksö och luckor Bistro vit i standard, bänkskiva i laminat 30 mm. Köket är utrustat med kylskåp, frysskåp, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll och spisfläkt.

Badrum på entréplan är helkaklat med 30X60 cm plattor med grå granitkeramik på golvet och vitt blankt kakel på väggarna. Badrummet är försett med WC, tvättställ, dusch med duschväggar i glas, kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Electrolux), handdukstork samt teknikutrymme med värmepump. Badrummet på ovanvåning har våtrumsmatta på golv samt 30X60 cm kakel på väggar och är försett med WC, tvättställ, handdukstork samt dusch.

Genomgående i hela bostaden finns trestavsparkett av vitpigmenterad ek. Uppvärmning via frånluftsvärmepump, golvvärme på bottenvåningen och radiatorer på ovanvåningen. Bostäderna kommer att fiberanslutas och utrustas med nätverksuttag i sovrum, kök och sällskapsrum.

Tillvalsmöjligheter kommer att finns avseende färg på köksluckor, bänkskiva (färg och laminat eller sten), färg på kakel/klinker i badrum m.m.

Bilder kan vara utrustade med tillval.

Visa mer

Snabbfakta

Pris:

Boarea: 101.4 - 101.4 M2

Antal rum: 5

Område: Karlslund - Landskrona

Adress: Titangatan

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Allmänt om området

Hela Karlslund är ett område under utveckling och kommunen planerar bland annat för ett större parkområde, lekplats och dagvattendammar som kommer gynna både de boende och hela området i stort. Dessutom finns planer på att det ska byggas fler bostäder, ett större vattenland och idrottscentrum.

I Karlslund har du närhet till skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, tågstation med goda förbindelser samt en stor djurpark med tillhörande lekplats och grönområden med populär ridskola där barnen kan få hälsa på hästar och kaniner. Allt detta inbäddat i en grönskande parkmiljö med massvis att upptäcka. Strax intill finns Landskronas ishall, idrottshall och badland för alla åldrar. Detta är ett ypperligt läge för familjen och dessutom med närhet till stadskärnan och dess kulturella utbud.

Puls Arena är en stor idrottsanläggning som ligger på andra sidan parken och som erbjuder en uppsjö av olika sporter och gym.

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt