Landskrona - Kvarntorget STADSOASEN

Kommande

STADSOASEN

Snabbfakta

Pris:

Boarea: 78 - 123 M2

Antal rum:

Område: Kvarntorget - Landskrona

Inflyttning: Våren 2026

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Allmänt om området

Kvarntorget är ett bostadsområde som kantas av charmiga gatuhus, många från mitten och slutet på 1800-talet. Området är omåttligt populärt och den årliga julmarknaden som anordnas av föreningen "Kvarntorgets vänner" är mycket välbesökt, liksom de boendes egna julkalender som huserar i gatuhusens fönster.

Området är rikt på historia och 1737 uppfördes den röda kvarnen som finns till åskådning än i dag. Kvarntorget var i stortsett självförsörjande en gång tiden med såväl speceriaffärer som bageri. Idag är området ett renodlat bostadsområdet, en idyll, med ett ypperligt läge och med en lätt cykeltur på 10 min når du centrum, tågstation, lokala närbutiker, strandpromenaden samt norra delarna av Landskrona och Borstahusen.

Karta

BilderKlicka för att förstora