Göteborg - Kommande I mötet mellan natur och kultur

Pågående

I mötet mellan natur och kultur

En helt ny stadsdel med cykelavstånd till city

Det bubblar i Norra Högsbo. Här planeras för en central, modern och grön stadsdel där man bevarar det bästa och omsorgsfullt utvecklar nya delar. Södra Änggården byter nu skepnad till ett bostadsområde i modern stadsmiljö, här skapar vi nya hem med Änggårdsbergens vilda natur som granne.

Visionen är att skapa en trivsam och blandad stad med naturen runt hörnet. Området får ett varierande utbud av bostäder, handel, caféer och restauranger. Här kommer på sikt att byggas både hyresrätter och bostadsrätter. Södra Änggården blir ett område för den som prioriterar ett levande och grönt område med närhet till fina naturområden, och samtidigt har hela centrums serviceutbud på bekvämt cykelavstånd.

En ny stadsbild utvecklas

Tillsammans med den nya Dag Hammarskjöldsboulevarden skapas en ny stadsbild. Boulevarden kommer att utformas som en stadsgata med bostäder, affärslokaler och kontor på bägge sidor som kommer att knyta ihop Linnéområdet med Södra Änggården. Det finns stora planer för norra Högsbo/Södra Änggården som i nuläget är uppdelat i bostäder respektive verksamhetsområde på var sin sida om Dag Hammarskjöldsleden.

Sätt din egen stil på ditt nya hem

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet genom många inredningsval. Vi tycker att det är viktigt att du får vara med och påverka hur ditt nya hem ska bli. Det är så du får ett hem som du verkligen trivs i. Brf Indigo kommer certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på både etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Ingen budgivning

Lägenheterna kommer att säljas till fast pris som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Få förtur när försäljningen startar- Lämna en intresseanmälan!

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Lämna gärna en intresseanmälan redan idag för att säkra din köplats och få förtur när försäljningen startar under 2023.

Visa mer

Snabbfakta

Pris:

Boarea:

Antal rum:

Område: Kommande - Göteborg

Inflyttning: 2027

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Simon Svedlund

Reg. Fastighetsmäklare

BilderKlicka för att förstora