Kungälv - Kareby Äng

Krokebäcksvägen 72

123 kvadrat och äventyr

Pågående

123 kvadrat och äventyr

Bland åkrar och ängar i den populära familjeidyllen Kareby Äng ligger grannskapet Körsbärsgläntan. Med naturen, lekplatser och kompisar utanför dörren är det aldrig långt till nästa äventyr. Körsbärsgläntan är vår sista etapp i Kareby Äng och består av 26 välplanerade och Svanenmärkta radhus där familjen kan växa och trivas.

I den södra delen av Kareby Äng runt en grönskande gård med fruktträd och lekplats bygger vi 26 radhus på 101, 121 och 123 kvadrat. Alla med minst 4 rum i två plan med egen uteplats och en lättskött trädgård med utsikt över gården och lekplatsen. Här kan barnen springa fritt och leka med kompisar medan du kopplar av med en kopp kaffe på din uteplats.

I Körsbärsgläntan är husen bostadsrätter vilket betyder att du delar ägandet och ansvaret med dina grannar. Körsbärsgläntan är vårt sista grannskap i Kareby Äng så när du flyttar in är hela området färdigställt.

Håll utkik via länken för uppdaterad information om projektet: https://www.bonava.se/bostad/goteborg/kungalv/kareby-ang/korsbarsglantan

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 3 795 000 - 4 595 000 KR

Boarea: 101 - 123 M2

Avgift: 4 856 - 5 639 kr.

Antal rum: 4 - 5

Område: Kareby Äng - Kungälv

Adress: Krokebäcksvägen 72

Inflyttning: Q3 2023

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Stefan Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt