Järfälla

Malstensgränd 4

Pågående

Kvarteret Timotej ligger mitt i Söderdalen med vackert parkläge. Det blir områdets första kvarter med vindsvåningar, på två respektive fyra rum och kök.

I Timotej bygger vi ett brett utbud av lägenheter i olika storlekar. Oavsett storlek får din lägenhet en hög standard med klassiska färg- och materialval i en ljus färgskala. Nästan alla bostäder får balkong eller uteplats och från många av bostäderna kan du njuta av vacker parkutsikt.

I dag är 5 av Söderdalens totalt 15 kvarter färdigställda och flera restauranger har hunnit slå upp portarna i området. Den gröna parken alldeles intill Timotej kommer att ha gott om utrymme för lek och aktiviteter, umgänge med familj och vänner, eller att bara strosa runt i. Du som bor i Söderdalen har alla möjligheter till en aktiv fritid med gångavstånd till både simhall, sporthall och idrottsanläggningar. Hösten 2021 öppnar en förskola några kvarter bort.

I närheten ligger Jakobsbergs centrum som erbjuder shopping, service och restauranger. Från Jakobsberg pendelstation tar det 21 minuter till T-centralen. Barkarby handelsplats med bland annat Ikea ligger också på behagligt avstånd från Timotej.

Visa mer

Snabbfakta

Pris:

Boarea: 52 - 55 M2

Avgift: 4 220 - 4 360 kr.

Antal rum: 2

Område: Järfälla

Adress: Malstensgränd 4

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Wiman

Reg. Fastighetsmäklare

Karta

BilderKlicka för att förstora

Lediga objekt