Järfälla - Jakobsberg

Nibblevägen 8C

Bra planerad tvåa med uteplats

BUDGIVNING

1 470 000 kr

Bra planerad tvåa med uteplats

Bra planerad tvåa med uteplats. Härligt ljusinsläpp från två håll. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv.

Fint Vedum-kök utrustat med kyl/frys, häll, ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Kök- och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till stor uteplats. Stort sovrum med bra förvaring i form av garderober.

Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggen samt snyggt mörkgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovanför finns en platsbyggd bänkskiva och väggmonterade skåp. I övrigt är badrummet utrustat med WC, duschhörna.

Brf Brandstationen ligger strax intill Jakobsberg Centrum. Byggår 2017 och fräscht in i minsta kvadrat och placerat i en levande stadsdel, nära skolor, caféer, restauranger, butiker, simhall och gym och pendeltåget – som tar dig till city på nolltid. På nära gångavstånd ligger även Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar. Föreningen består av tre huskroppar kring en stor, trivsam innergård i en arkitektur som överraskar med nivåskillnader, djärva vinklar och varierande materialval. Exteriörerna i grått och rött tegel har inslag av trä och glas. Som pricken över i:et finns en gemensam takterrass på toppen av kvarterets torn. Från denna entré kan du också ta hissen rätt ner till garaget.

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 545 000 kr Utgångspris

Boarea: 52 m²

Avgift: 3 557 kr Kallvatten och värme ingår samt basutbud för kabel-tv, bredband och ip-telefoni

Område: Jakobsberg - Järfälla

Typ: Bostadsrätt

Adress: Nibblevägen 8C

Högsta BUD

1 470 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Maria Björkstrand

Reg. Fastighetsmäklare
Assisterande

Corinne Törnqvist

Reg. fastighetsmäklare

Kommunikation

Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Pendeltåg från Jakobsberg går 4-8 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Till Stockholm city är det ca 20 km, med bil tar man E18.

Närservice

Endast fem minuter till Jakobsbergs centrum som är ett populärt centrum. Där hittar man nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Kapp Ahl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Karta

BilderKlicka för att förstora