Järfälla - Barkarbystaden

Barkarbyvägen 98 lgh F1203

Varmt välkommen till Ampere i Barkarbystaden

TILL SALU

2 995 000 kr Fast pris

Varmt välkommen till Ampere i Barkarbystaden

Fantastisk 3:a om ca 66 kvm i populära och expansiva Barkarbystaden. Välplanerade kvadratmeter med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en lyxig känsla. Bra sovrum, gott om förvaring i bland annat klädkammare samt ett badrum utrustat med både torktumlare och tvättmaskin. Tillträde preliminärt under Q3 2025.

· Rymlig balkong i sydligt läge

· Kök från Ballingslöv

· Möjlighet till flera olika tillvalsmöjligheter

· Badrum med torktumlare och tvättmaskin

· Ett par minuter från den kommande T-banan

· Möjlighet att anmäla intresse för garageplats

På det gamla flygfältet i Barkarby växer Barkarbystaden upp - en helt ny stadsdel i Järfälla kommun. De historiska byggnaderna, som exempelvis det gamla flygledartornet, hangaren och landningsbanan, kommer att bevaras och bli unika landmärken för stadsdelen. Här väntas Credentia uppföra totalt ca 180 bostäder och Ampere är det tredje projektet av totalt fyra.

2032 räknar man med omkring 30 000 invånare i Barkarbystaden som tillsammans utgör ett levande myller bland bostäder, arbetsplatser, skolor, sjukhus, hotell, shopping, service, idrott och kultur. Dessutom blir Barkarbystaden en modern knutpunkt för nordvästra Stockholms kollektivtrafik med tunnelbana, busstorg, pendeltåg samt regionaltågsstation. Redan idag finns här världens första självkörande elbussar i reguljär linjetrafik.

Läs mer om Ampere på Credentias projektsida:

https://www.credentia.se/projekt/ampere/

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 2 995 000 kr Fast pris

Boarea: 66 m²

Avgift: 4 468 kr inkl. värme & kallvatten

Driftskostnad: 6 200 kr/år

Område: Barkarbystaden - Järfälla

Typ: Bostadsrätt

Adress: Barkarbyvägen 98 lgh F1203

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan Projekthemsida
Ansvarig mäklare

Janne Viinikka

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

I Barkarbystaden finns bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden expanderar för fullt och är på väg mot att bli en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Barkarbystaden har redan idag stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag, men expanderar ständigt. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Kommunikation

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya trafiknav. Tunnelbana, pendeltåg och regionaltåg kommer att stanna vid Barkarby station och Förbifart Stockholm kommer att passera här. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer från och till Stockholm.

Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Det blir aldrig längre än 500 meter till närmaste hållplats för buss, tunnelbana eller pendeltåg.

Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det om några år kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. 2018 sker byggstart för tunnelbanan till Barkarby via Barkarbystaden. Arbetet beräknas ta cirka sex år.

Närservice

Här finns bibliotek, vårdcentral, BVC, apotek, restauranger, caféer, gym- och friskvård och butiker av olika slag.

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen.

På bara några minuter med bil/buss eller en kortare promenad nås även Stockholm Quality Outlet, IKEA, Bauhaus, KappAhl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta och Skopunkten.

Länkar och dokument

Projekthemsida

Karta

BilderKlicka för att förstora