Järfälla - Barkarbystaden

Barkarbyvägen 96

Bli först att flytta in i denna härliga 1:5:a om 34 kvm.

TILL SALU

1 650 000 kr Utgångspris

Bli först att flytta in i denna härliga 1:5:a om 34 kvm.

Välkommen hem! Denna fantastiska lägenhet med 1,5 rum på 34 kvm är den perfekta kombinationen av elegans och funktionalitet. Med högt i tak skapar denna bostad en luftig och rymlig atmosfär, vilket även ger dig möjligheten till att bygga en loftdel för att maximera antal kvadratmeter med tanke på att takhöjden når hela 3,8m.

Den moderna och öppna planlösningen ger en känsla av samhörighet och präglas av ljus och rymd med ljusa väggar, genomgående parkettgolv samt stora fönsterpartier ut mot innergården.

Köket från Ballingslöv består av vita luckor, svartmelerad laminatbänkskiva, vitt stående kakel och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och kombinerad kyl och frys.

Badrummet erbjuder vitt matt kakel med rak sättning samt klinker i en gråmelerad färg. Bra förvaring i kommod samt spegelskåp och i övrigt utrustat med kombinerad torktumlare/tvättmaskin, WC samt duschhörna i klarglas. Här erbjuds även möjlighet till klädvård samt förvaring i överskåp.

Vardagsrummet ger dig bra utrymme för soffa, soffbord och TV-bänk samtidigt som det finns plats för matbord. Sovalkoven ger dig en naturlig plats för säng om du inte väljer att bygga ett loft för att maximera utrymmet.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer

Snabbfakta

Pris: 1 650 000 kr Utgångspris

Boarea: 34 m²

Avgift: 2 990 kr inkl. värme, kallvatten & bredband (100/100)

Driftskostnad: 8 904 kr/år

Område: Barkarbystaden - Järfälla

Typ: Bostadsrätt

Adress: Barkarbyvägen 96

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Janne Viinikka

Reg. Fastighetsmäklare

Allmänt om området

I Barkarbystaden finns bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden expanderar för fullt och är på väg mot att bli en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Barkarbystaden har redan idag stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag, men expanderar ständigt. Här ligger också Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum.

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken.

Kommunikation

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya trafiknav. Tunnelbana, pendeltåg och regionaltåg kommer att stanna vid Barkarby station och Förbifart Stockholm kommer att passera här. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer från och till Stockholm.

Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Det blir aldrig längre än 500 meter till närmaste hållplats för buss, tunnelbana eller pendeltåg.

Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det om några år kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. 2018 sker byggstart för tunnelbanan till Barkarby via Barkarbystaden. Arbetet beräknas ta cirka sex år.

Närservice

Här finns bibliotek, vårdcentral, BVC, apotek, restauranger, caféer, gym- och friskvård och butiker av olika slag.

Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen.

På bara några minuter med bil/buss eller en kortare promenad nås även Stockholm Quality Outlet, IKEA, Bauhaus, KappAhl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta och Skopunkten.

Karta

BilderKlicka för att förstora